AnonymBruker Skrevet 26. februar 2013 #1 Del Skrevet 26. februar 2013 Om man tar ut frosne matvarer man vil tine litt før man steker dem, tiner de fortere om man strør salt på dem? Anonym poster: 210a8174825e38c8582d0fb21823cc9d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest EryMax Skrevet 26. februar 2013 #2 Del Skrevet 26. februar 2013 (endret) Legg dem i kaldvann, så tiner de fortere. Å sånn for å tilføye, så senker salt temperaturen. Endret 26. februar 2013 av EryMax Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå