Gå til innhold

Hvordan bruker man egentlig buljong?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvis man lager gryter, supper etc. med buljong, må man da blande ferdig buljongen i kokende vann hver for seg, eller kan man bare helle vann og buljongterninger hver for seg oppi gryta med de andre ingrediensene?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg pleier å gjøre begge deler, men hva som egentlig er "riktig" aner jeg ikke :)

Gjest mari kontrari
Skrevet

Jeg hiver bare terningene rett oppi. Så lenge det er litt væske av et eller annet slag, og den får nok tid til å løse seg opp ser jeg ikke noe grunn til å gjøre det vanskligere enn det.

  • Liker 4
Skrevet

Hiver rett i, så lenge det er noe væske der. Pleier også å "overdrive" bruken og heller redusere mengde tilsatt salt.

Gjest Linaria
Skrevet

Spørs litt... Til risotto f.eks, koker jeg opp vann, og har det i et målebeger sammen med terningen. Gidder ikke koke buljong i egen kjele fordi jeg hater ekstra oppvask :P

Gjest gjest17
Skrevet

Gjør det som et mest praktisk for deg. Skal retten koke er det bare til å buljongen/fond/kraft rett i gryten.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...