AnonymBruker Skrevet 24. februar 2013 #1 Skrevet 24. februar 2013 Hvilket kjøtt kan jeg koke ertesuppe på, foruten svinekjøtt? Alle oppskrifter jeg har søkt på, er enten med svin eller vegetar. Jeg vil ha kjøtt, bare ikke svinekjøtt. Hva kan passe like godt? Kan jeg bruke lettsaltet lammekjøtt istedet, lik den jeg bruker i lapskausen f.eks? Anonym poster: c13d32292995bbf0b580adea55198e4d
Gjest navnelapp Skrevet 24. februar 2013 #2 Skrevet 24. februar 2013 Ja, det går heilt fint. Eg har ofte laga det på ein fenaknoke (sau), det blir veldig godt.
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2013 #3 Skrevet 24. februar 2013 Ja, det går heilt fint. Eg har ofte laga det på ein fenaknoke (sau), det blir veldig godt. Flott Takk for svar Anonym poster: c13d32292995bbf0b580adea55198e4d
caroprins Skrevet 25. februar 2013 #4 Skrevet 25. februar 2013 Når jeg lager pinnekjøtt( lam) så har jeg som regel alltid litt kjøttrester og kraft igjen. Da legger jeg erter i vann over natten. Neste dag koker jeg opp kraften og erter og kålrabi, gulrot og sellerirot. Renser kjøttet og putter det oppi til slutt. Blir fantastisk god ertesuppe. 1
Gjest navnelapp Skrevet 25. februar 2013 #5 Skrevet 25. februar 2013 Når jeg lager pinnekjøtt( lam) så har jeg som regel alltid litt kjøttrester og kraft igjen. Da legger jeg erter i vann over natten. Neste dag koker jeg opp kraften og erter og kålrabi, gulrot og sellerirot. Renser kjøttet og putter det oppi til slutt. Blir fantastisk god ertesuppe. JA! :D (Eg lurer på om eg ikkje har litt pinnekjøtkraft i frysaren. Dessutan har dei pinnekjøt på mathallen.)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå