AnonymBruker Skrevet 23. februar 2013 #1 Skrevet 23. februar 2013 Ditt beste tips eller måte å tilberede brosme på? Har fryste fileter med skinn Anonym poster: 3cf09d1babb1b5bdf68ddf86e736b02a
caroprins Skrevet 23. februar 2013 #2 Skrevet 23. februar 2013 (endret) Ta de opp av frysen og ta av skinnet når de er nesten tint opp. Lag et urtesmør av myknet smør,( bruk meierismør) solmodne tomater i olje( kjøpes på glass), og finhakket persille . Bruk et stykke matplast og legg smøret oppi og rull sammen som en pølse. Legg i kjøleskap en stund til det blir litt hardt og kan skjæres i. Kutt opp rotgrønnsakene og kok. ( se under) Legg fiskefiletene på bakepapir på stekeplaten og smør på urtesmøret på toppen. Dette stekes så i midten av ovnen til du ser at fisken er ferdig. Serveres med oppkuttete kokte rotgrønnsaker slik som gulrot, sellerirot, pastinakk og kålrabi. Lag en saus av smeltet smør , et par oppkuttede hvitløksfedd persilleog fløte. Kok opp fløte og la den redusere litt. Pisk inn oppkuttede terninger av usaltet smør. Putt opp litt finhakket hvitløk og persille. Man kan også ha oppi litt sitronsaft. Dette blir smak og behag. Kok poteter Servering: legg et lag med grønnsakene på tallerken. Plasser fisken oppå. Et lag med smørsausen helles over( ikke for mye her, resten serveres ved siden av) og potet legges ved siden av. Brosme er en deilig fisk så gled deg Endret 23. februar 2013 av caroprins
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå