AnonymBruker Skrevet 22. februar 2013 #1 Skrevet 22. februar 2013 Har du oppskrift på din beste brownie? Har både kakao og mørk sjokolade liggende, og vil gjerne lage en til helgen. Anonym poster: 5135d0a9e257517f94e9adf4eb770786
Kvist Skrevet 22. februar 2013 #2 Skrevet 22. februar 2013 Søk her inne etter Arkanas brownies. De er supergode. Oppskriften er stor da, til en hel langpanne, men de er supre å fryse.
Ruskemor Skrevet 22. februar 2013 #3 Skrevet 22. februar 2013 Lagde faktisk Brownie for noe timer side Brownie - oppskrift Ingredienser 6 egg 9 dl sukker 6 dl hvetemel 9 ss kakao 1 ss vanilje sukker 300 gram smør Tilberedning 1. Vispe eggene og sukkert sammen til eggedosis. 2. Blande alt det tørre i lag 3. Smelt smøret 4. Det tørre skal oppi eggedosisen og blandes godt 5. Til slutt ha smøret også oppi 6. Smør langepannen og hell røren oppi. Ovn på 200 grader. 30-40 min. Kaken er ferdig når toppen er litt sprø, men i midten skal være litt deig aktig. Men når du stikke i den skal det ikke henge deig på. Denne oppskriften blir stor kan godt halveres hvis du ikke vil lage så mye. I dag lagde jeg halv røre og hadde det i en rundform. Har fått masse skryt for denne kaken
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2013 #4 Skrevet 22. februar 2013 6 egg 8dl sukker 3ts vaniljesukker 4,5dl hvetemel 8ss kakao 300gr smør/margarin ( smør smaker best ) Ha gjerne i nøtter, sjokoladebiter ( hvit, mørk, lys ), eller del røren i to og ha et lag karamell i midten! 180grader i 20-25 (+) min ( kommer ann på hvor våte du vil ha dem ) Anonym poster: f3aa85c3479b198b31d486b74f71ae25
Ruskemor Skrevet 22. februar 2013 #5 Skrevet 22. februar 2013 6 egg 8dl sukker 3ts vaniljesukker 4,5dl hvetemel 8ss kakao 300gr smør/margarin ( smør smaker best ) Ha gjerne i nøtter, sjokoladebiter ( hvit, mørk, lys ), eller del røren i to og ha et lag karamell i midten! 180grader i 20-25 (+) min ( kommer ann på hvor våte du vil ha dem ) Anonym poster: f3aa85c3479b198b31d486b74f71ae25 Det med karamell og sjokoladebiter hørtes bare helt himmelsk ut! tror jeg må prøve oppskriften din neste gang det står kake på liste 2
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2013 #6 Skrevet 22. februar 2013 Takk for oppskrifter. Lurer på dette med sukkeret. Er det nødvendig med så mye sukker, eller kan jeg halvere det? Anonym poster: 80b07687ca84d8e24388ddf0e76d5481
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2013 #7 Skrevet 22. februar 2013 Det med karamell og sjokoladebiter hørtes bare helt himmelsk ut! tror jeg må prøve oppskriften din neste gang det står kake på liste Det er nesten litt for godt Anonym poster: f3aa85c3479b198b31d486b74f71ae25
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2013 #8 Skrevet 22. februar 2013 Takk for oppskrifter. Lurer på dette med sukkeret. Er det nødvendig med så mye sukker, eller kan jeg halvere det? Anonym poster: 80b07687ca84d8e24388ddf0e76d5481 Synes også at det er sinnsykt mye sukker! Det går sikkert ann å kutte ned litt, men lurer på om det er sukkeret som gjør browniesen sånn seig...? Anonym poster: f3aa85c3479b198b31d486b74f71ae25
Brunhilde Skrevet 22. februar 2013 #9 Skrevet 22. februar 2013 Synes også at det er sinnsykt mye sukker! Det går sikkert ann å kutte ned litt, men lurer på om det er sukkeret som gjør browniesen sånn seig...? Anonym poster: f3aa85c3479b198b31d486b74f71ae25 Det er nok (dessverre) sukkeret som gjør den seig, ja. Men man kan jo bake sjeldnere og så kose seg med god bakst.
Lyd Skrevet 22. februar 2013 #10 Skrevet 22. februar 2013 Denne her bruker jeg hver gang, og får alltid masse skryt! Du trenger: 170 g smør 320 g sukker 2 ts vaniljesukker 3 egg 100 g hvetemel 70 g bakekakao 1 ts bakepulver 1 knivsodd salt Varm stekeovnen til 180°C.Smør en liten langpanne (33 x 23 cm) eller dekk den med stekepapir. En stor rund kakeform kan også benyttes. Smelt smør i en liten kjele. Pisk eggene med sukker, tilsett vaniljesukker, mel, kakao, bakepulver, salt og smeltet smør, og rør godt sammen. Stek ved 180°C i ca. 20-30 minutter
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2013 #11 Skrevet 22. februar 2013 Men man kan jo bake sjeldnere og så kose seg med god bakst. Enig Anonym poster: 33ec3bdf8b599747422bf1fd92b7aa8b
Musken Skrevet 22. februar 2013 #12 Skrevet 22. februar 2013 Lagde faktisk Brownie for noe timer side Brownie - oppskrift Ingredienser 6 egg 9 dl sukker 6 dl hvetemel 9 ss kakao 1 ss vanilje sukker 300 gram smør Tilberedning 1. Vispe eggene og sukkert sammen til eggedosis. 2. Blande alt det tørre i lag 3. Smelt smøret 4. Det tørre skal oppi eggedosisen og blandes godt 5. Til slutt ha smøret også oppi 6. Smør langepannen og hell røren oppi. Ovn på 200 grader. 30-40 min. Kaken er ferdig når toppen er litt sprø, men i midten skal være litt deig aktig. Men når du stikke i den skal det ikke henge deig på. Denne oppskriften blir stor kan godt halveres hvis du ikke vil lage så mye. I dag lagde jeg halv røre og hadde det i en rundform. Har fått masse skryt for denne kaken Sitter her og venter på mamma som skal hente familie på flyplassen, og har nettopp satt kakerøre av din oppskrift i ovnen Håper den blir bra! 1
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2013 #13 Skrevet 22. februar 2013 6 egg 8dl sukker 3ts vaniljesukker 4,5dl hvetemel 8ss kakao 300gr smør/margarin ( smør smaker best ) Ha gjerne i nøtter, sjokoladebiter ( hvit, mørk, lys ), eller del røren i to og ha et lag karamell i midten! 180grader i 20-25 (+) min ( kommer ann på hvor våte du vil ha dem ) Anonym poster: f3aa85c3479b198b31d486b74f71ae25 Glemte fremgangsmåte, beklager! 1. Pisk eggedosis av sukker, egg og vaniljesukker. 2. Sikt inn mel og kakao, vend inn med en slikkepott. 3. Vend inn smøret. 4. Hell i en smurt/kledd langpanne ( stor ) Anonym poster: f3aa85c3479b198b31d486b74f71ae25
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2013 #14 Skrevet 22. februar 2013 Ingen som lager brownies med sjokolade? O.o Jeg følger den oppskriften her: http://casaveneracion.com/chocolate-fudge-brownies/ og bruker helst mørk Valrhona sjokolade og vaniljestang som noen av ingrediensene. http://howtocook.casaveneracion.com/the-secret-to-chewy-fudgy-brownies/ Anonym poster: a760e4561e21073f8e5ef6ccf0edd321 1
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2013 #15 Skrevet 23. februar 2013 Regner med at jeg kan bytte ut deler av sukkeret med sukrin? Eller vil det "ødelegge" brownien? Anonym poster: 80b07687ca84d8e24388ddf0e76d5481
Ruskemor Skrevet 23. februar 2013 #16 Skrevet 23. februar 2013 Sitter her og venter på mamma som skal hente familie på flyplassen, og har nettopp satt kakerøre av din oppskrift i ovnen Håper den blir bra! du får fortelle hvordan det gikk
yes2yes Skrevet 23. februar 2013 #17 Skrevet 23. februar 2013 Nå er brownies et av mine særdeles svakpunkter i bakeverden, så min beste brownies tar faktisk utgangspunk i Toros ferdigpakke, dog med litt justeringer. Smaker fryktelig godt, men tviler ikke på at hjemmelaget smaker enda bedre.
Musken Skrevet 24. februar 2013 #18 Skrevet 24. februar 2013 du får fortelle hvordan det gikk Den ble kjempegod :-D Alle likte kaken, så oppskriften anbefales på det varmeste Fant tilfeldigsvis også en boks vaniljeiskrem i frysen, og det ble veldig godt sammen med kaken. (Også er det jo så greit at den inneholder "vanlige" ingredienser alle har i kjøkkenskapet, i tillegg til at det er en lettvint kake å lage)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå