AnonymBruker Skrevet 22. februar 2013 #1 Skrevet 22. februar 2013 Skal lage en velkomstdrink til gjestene mine og vil gjerne lage med cava/musserende vin/prosecco. Helst en drink hvor det ikke må være mer enn 50% sprudlevann i hvert glass (økonomien begrenser meg litt:p). Noen tips? Anonym poster: 8193f0a0b46983a32639084d9d4b153e
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2013 #2 Skrevet 22. februar 2013 Berry Bellini! http://www.foodnetwork.com/recipes/paula-deen/mixed-berry-bellinis-recipe/index.html Anonym poster: 92790330995ccd7de2ef9163855820ea
juliane Skrevet 22. februar 2013 #3 Skrevet 22. februar 2013 Bellini og Kir Royal er jo klassikere. Men pass deg så du ikke bruker for lite musserende og ender opp med en flat drink som kjennes ut som brus som har stått en uke i kjøleskapet. Kjøp heller billig, nøytral musserende, ingen vits i å kaste bort penger på dyrt sprudlevann når det uansett skal blandes!
Chloe- Skrevet 22. februar 2013 #4 Skrevet 22. februar 2013 Mimosa med hjemmepresset appelsinjuice. Nam!
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2013 #5 Skrevet 23. februar 2013 Berry Bellini! http://www.foodnetwo...cipe/index.html Anonym poster: 92790330995ccd7de2ef9163855820ea Bruker du bare sånne frosne bær fra frysedisken? Bellini og Kir Royal er jo klassikere. Men pass deg så du ikke bruker for lite musserende og ender opp med en flat drink som kjennes ut som brus som har stått en uke i kjøleskapet. Kjøp heller billig, nøytral musserende, ingen vits i å kaste bort penger på dyrt sprudlevann når det uansett skal blandes! Bellini tenkte jeg på, det er den med ferskenpuré? Lager du det selv? Hvor mange ferskener må man ha for ett glass? Leste at man burde ha hvite ferskener, får man tak i det i Oslo? Sorry for mange spørsmål:p Kir Royal har jeg aldri hørt om, skal sjekke ut! Mimosa med hjemmepresset appelsinjuice. Nam! Kun appelsinjuice og sprudlevann? Hvor mange deler av hver? Anonym poster: 8193f0a0b46983a32639084d9d4b153e
Botch Skrevet 23. februar 2013 #6 Skrevet 23. februar 2013 Mimosa er 50/50, mens 2 deler jus og 1 del musserende kalles en Buck's Fizz. 1
Botch Skrevet 23. februar 2013 #7 Skrevet 23. februar 2013 Italiensk Spritz: 2 deler Campari eller Aperol 1 del kullsyrevann 3 deler prosecco Campari og Aperol er ganske bittert i seg selv og da kanskje ikke smaken for alle, så du kan justere hvor mye du bruker i forhold til kullsyrevann for å balansere smaken. De andre forslagene du har fått egner seg bedre enn mitt hvis du vil servere en søtere velkomstdrink.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå