Gå til innhold

Hjelp - "norske" retter til brunch


Pusekatt

Anbefalte innlegg

Kan noen hjelpe meg med forslag til litt typiske norske frokost/brunch-retter? Gjerne varmretter!

(skal være med på et innslag til japansk frokost-TV hvor de ønsker å profilere norsk matlaging, så alle tips tas imot med takk!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Røkelaks

Gravlaks

Ørret

Potetsalat

Sild

Spekemat

Eggerøre

Peppermakrell

Karbonader med løk (varme)

Stekt potet (varmt)

Sossiser (englepikker) (varme)

Ertesuppe (varm)

Varm fiskerett, steinbit i fløtesaus el.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du sier englepikker på japansk tv blir det skandale.
:hoho:

Det kunne jo blitt livat det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Godt poeng :wink:

Alt jeg sa blir jo dubbet til japansk uansett da, opptakene gikk forresten kjempebra! Jeg endte opp med kokt laks, røkelaks+eggerøre-smørbrød, fiskepudding i hvit saus m/ erter i terteskjell og ostefat (Jarlsberg, nøkkelost og brunost).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...