AnonymBruker Skrevet 20. februar 2013 #1 Skrevet 20. februar 2013 Hei. Trenger hjelp til proteinrik mat, altså, en liste over mat som har mye proteiner. pålegg osv. En ting til, jeg synes cottage cheese smaker rart, konsistensen er så rar. Jeg spiste det rent, hva kan jeg blande det med for å få god smak? Kan kesam erstatte når det gjelder proteinmengde? Anonym poster: 5da04328d3b9c7d09213c9e5ff426d85
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2013 #3 Skrevet 22. februar 2013 Her Nei, fysj! Hva er poenget med diskusjonsforum når man har Google? Kan jo egentlig bare legge neg KG med en gang! Anonym poster: 145f14c273e81fcc0ce471000d5977d9
Sjensen Skrevet 22. februar 2013 #4 Skrevet 22. februar 2013 Nei det synes jeg ikke i det hele tatt!!
Gjest saya Skrevet 22. februar 2013 #5 Skrevet 22. februar 2013 Jeg blander cc med masse bringebær eller blåbær, det er veldig godt vet ikke ift kesam... Vet noen lager eggerøre med cc og, men har ikke prøvd.... Det skal visst være veldig godt
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2013 #6 Skrevet 22. februar 2013 Jeg lager pannekaker med egg, cottage cheese og havregryn. Stavmikser det til en glatt røre, og steker det sammen med litt bacon. Bra frokost/lunsj som holder deg mett lenge. Ellers kan du ha cottage cheese i smoothie. Jeg pleier også å blande cc og vaniljekesam og litt kanel (og evt. bær), god dessert! Anonym poster: 0547b9f240c67881f62ee6e8380b01a4
Miah Skrevet 23. februar 2013 #7 Skrevet 23. februar 2013 Jeg synes cottage cheese er godt i omelett, ca. 1 spiseskje CC for hvert egg. Jeg liker det ikke helt rent, hvordan folk klarer det er et under. Det fungerer på knekkebrød sammen med syltetøy, men så spiser jeg ikke så mye knekkebrød heller. For å få vekk klumpene kan du gi det en runde i stavmikseren, likevel kan det bli litt tykt... så bland inn litt kesam. Sleng i litt sukrin, og bland med bær. Det synes jeg faktisk er ganske OK.
Gjest -_Tove_- Skrevet 24. februar 2013 #8 Skrevet 24. februar 2013 Jeg blander det med en yoghurt eller mager vaniljekesam, veldig godt!
Supraspinatus Skrevet 24. februar 2013 #10 Skrevet 24. februar 2013 Jeg blander CC med pisket kremfløte med vaniljepulver i. Smaker som risgrøt og er relativt rikt på protein og fett, med lite karbohydrater i.
@Maja Skrevet 24. februar 2013 #11 Skrevet 24. februar 2013 Spiser CC blanda med syltetøy, bær eller oppkutta frukt. Finnes sikkert eit hav av ting det kan brukse til, men er det eg har prøvd så langt. Likte ikkje smaken i begynnelsen, må no synest eg det er kjempegodt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå