AnonymBruker Skrevet 20. februar 2013 #1 Skrevet 20. februar 2013 Jeg har en tranflaske stående i kjøleskapet. Den er ikke så veldig gammel, jeg kjøte den midt i januar. Det ser ut som den har skilt seg eller noe, også henger det igjen noe langs kanten (se bilder). Kan jeg fortsatt bruke den? Anonym poster: be4c7ec189e3fe7352becff10fc8abb8
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2013 #2 Skrevet 20. februar 2013 Jeg har veldig liten erfaring med tran, men for meg ser det ut som den har "koagulert"/krystallisert seg pga. kulden, slik f.eks. olivenolje gjør. Se om den får tilbake normalt utseende etter å ha stått litt i romtemperatur. I så fall ville jeg brukt den likevel. Anonym poster: 7f6e29f71f00163e91c622c81eeb4d59
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2013 #3 Skrevet 20. februar 2013 Du kan også prøve å riste den... Anonym poster: c30b7b18e36bb34c83801ff5d57c88c0
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2013 #4 Skrevet 20. februar 2013 Takk for svar! Jeg prøvde å riste den, og da så den ikke skilt ut lenger, men den så fortsatt veldig gromsete ut. Så da lot jeg den stå på benken en stund, og etter 30 min så tranen helt normal ut igjen Anonym poster: be4c7ec189e3fe7352becff10fc8abb8
student86 Skrevet 20. februar 2013 #5 Skrevet 20. februar 2013 Very good! NB, litt på siden: Bra at du tar tran, det er undervurdert. Når jeg tar tran, holder det forkjølelsen borte, herlig:))
Gjest Borghild Skrevet 20. februar 2013 #6 Skrevet 20. februar 2013 (endret) Hadde bare ikke tran smakt så jævlig så. Selv trantabletter raper jeg tran av, blæææh. Skulle ønske jeg klarte å ta det, for det er jo veldig sunt. Endret 20. februar 2013 av Borghild
student86 Skrevet 21. februar 2013 #7 Skrevet 21. februar 2013 Borghild: Jeg tar tran med sitronsmak, sitronen demper transmaken såpass at det går fint for min del:-)
Gjest Borghild Skrevet 21. februar 2013 #8 Skrevet 21. februar 2013 Klarer ikke det heller jeg, dessverre. Godt jeg spiser nye fisk ihvertfall selv om det ikke blir det samme som å ta tran hver dag.
student86 Skrevet 21. februar 2013 #9 Skrevet 21. februar 2013 Skjønner:-) Men bra du får i deg mye fisk:-) Er så viktig med omega 3, er betennelsesdempende og alt, i motsetning til omega 6 som finnes i bl.a. kjøtt. Men nå sporer det helt av her :-)
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2013 #10 Skrevet 21. februar 2013 Jeg startet med tran i august, og etter ca en måned syns jeg ikke det smakte så ille lenger. Jeg passer på å spise noe rett etter jeg har tatt tranen, for da slipper jeg tran-rapene Anonym poster: be4c7ec189e3fe7352becff10fc8abb8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå