Gjest Pittelillemeg Skrevet 19. februar 2013 #1 Skrevet 19. februar 2013 Skal lage en middagsrett der man skal ha 1 ts karri. Men jeg har ikke karri, kun karripaste. Kan jeg bruke dette i stedet for? I så fall hvor mye? På forhånd; TUSEN TAKK.
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2013 #2 Skrevet 19. februar 2013 Tror karripaste er litt sterkt, så ville tatt en liten klype til å begynne med. Anonym poster: 963bb810267d1b64c85476ecfd406e43
up! Skrevet 20. februar 2013 #3 Skrevet 20. februar 2013 Du er sikkert ferdig med middagen din nå, men currypaste og karri er ikke det samme, om det var det som var alternativene du hadde
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå