Gå til innhold

Hva er feilen med mine brød?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg lager ofte brød. Alle liker mine brød,ja de er gode på smak. Lager ulike varianer.

Bruker kj.maskin. Deigen er passe da jeg setter til hevning. Har plast og klede over.

Når jeg tar ut deign igjen,så er den fin. Hever seg flott i formene.

Stekingen går fint...alt vel. Avkjøler,og bare vener på å få spist.

Alle vil ha.Så kommer problemet. Neste dag går de i oppløsning.

De faller rett og slet fra hverandre nr vi skjærer skiver. Når de smøres så faller skorpen av.

Hva gjør jeg feil? Ikke er brøa tunge eller noe.

Noen her som virkelig vet?

Anonym poster: 283581f59dee4c70265b06345cd52788

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis meg brøda dine, så skal jeg bedømme. Så, så, legg ut bilde nå.

Anonym poster: d93d95ba8bca41a7506e947b78a193ca

Skrevet

Hva er oppskriften du bruker ? Lurer på om det kan ligge der.

Skrevet

Antagelig elter du dem ikke lenge nok. :)

Anonym poster: 024b2335806e9ff31ee6a07e36b8e02e

  • Liker 1
Skrevet

Eller så har du litt for lite mel i deigen.

Skrevet

Jeg har ikke dette problemet, jeg baker eltefrie brød med mye væske i deigen (løs deig, ispedd noe olje). Kanskje du kan tilsette mer væske eller litt olje?

Skrevet (endret)

Jeg har ikke dette problemet, jeg baker eltefrie brød med mye væske i deigen (løs deig, ispedd noe olje). Kanskje du kan tilsette mer væske eller litt olje?

Eltefrie brød er tingen, jeg har aldri klart å mislykkes med brød etter at jeg begynte å bake eltefrie brød. Dessuten merker jeg at jeg tåler brødene bedre enn andre brød som lett gir halsbrann, fordi det er lite gjær i dem.

:heks:

Endret av Brunhilde

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...