AnonymBruker Skrevet 18. februar 2013 #1 Skrevet 18. februar 2013 Jeg lager ofte brød. Alle liker mine brød,ja de er gode på smak. Lager ulike varianer. Bruker kj.maskin. Deigen er passe da jeg setter til hevning. Har plast og klede over. Når jeg tar ut deign igjen,så er den fin. Hever seg flott i formene. Stekingen går fint...alt vel. Avkjøler,og bare vener på å få spist. Alle vil ha.Så kommer problemet. Neste dag går de i oppløsning. De faller rett og slet fra hverandre nr vi skjærer skiver. Når de smøres så faller skorpen av. Hva gjør jeg feil? Ikke er brøa tunge eller noe. Noen her som virkelig vet? Anonym poster: 283581f59dee4c70265b06345cd52788
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2013 #2 Skrevet 18. februar 2013 Hvis meg brøda dine, så skal jeg bedømme. Så, så, legg ut bilde nå. Anonym poster: d93d95ba8bca41a7506e947b78a193ca
Sueno Skrevet 18. februar 2013 #3 Skrevet 18. februar 2013 Hva er oppskriften du bruker ? Lurer på om det kan ligge der.
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2013 #4 Skrevet 18. februar 2013 Antagelig elter du dem ikke lenge nok. Anonym poster: 024b2335806e9ff31ee6a07e36b8e02e 1
reiseglad Skrevet 18. februar 2013 #5 Skrevet 18. februar 2013 Eller så har du litt for lite mel i deigen.
Frk. Belle Skrevet 21. februar 2013 #6 Skrevet 21. februar 2013 Etter jeg begynte med langtidsheving (og sluttet å elte ) har jeg ikke hatt problmer med smuling... Her er en oppskrift: http://www.matpaabordet.com/search/label/Br%C3%B8d
Ike Skrevet 21. februar 2013 #7 Skrevet 21. februar 2013 Jeg har ikke dette problemet, jeg baker eltefrie brød med mye væske i deigen (løs deig, ispedd noe olje). Kanskje du kan tilsette mer væske eller litt olje?
Brunhilde Skrevet 21. februar 2013 #8 Skrevet 21. februar 2013 (endret) Jeg har ikke dette problemet, jeg baker eltefrie brød med mye væske i deigen (løs deig, ispedd noe olje). Kanskje du kan tilsette mer væske eller litt olje? Eltefrie brød er tingen, jeg har aldri klart å mislykkes med brød etter at jeg begynte å bake eltefrie brød. Dessuten merker jeg at jeg tåler brødene bedre enn andre brød som lett gir halsbrann, fordi det er lite gjær i dem. Endret 21. februar 2013 av Brunhilde
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå