AnonymBruker Skrevet 18. februar 2013 #1 Skrevet 18. februar 2013 Hvor lenge lar dere andre middagsmaten maks ligge i romtemp. før dere legger den inn i kjøleskapet (når det er rester igjen etter bespising). Anonym poster: 6f673a8af6eac288859370f7513aeb27
Brunhilde Skrevet 18. februar 2013 #2 Skrevet 18. februar 2013 Til jeg er ferdig med å spise, dvs ca en halv times tid.
belle_ Skrevet 18. februar 2013 #3 Skrevet 18. februar 2013 Lot maten stå på kjøkkenbenken siden i går og spiste den nå i dag. Regner med det ikke er så bra, var pasta. Men går som regel greit 1
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2013 #4 Skrevet 18. februar 2013 Jeg følger mattilsynets råd(tror jeg iallefall) og de sier raskt avkjøling - og maks to timer i romtemperatur. Passer på det er kaldt nok til at det ikke kommer fukt på plastfolien, legger i nye bokser(ikke i gryten) osv. Spiser det ikke om det har ligget lengre - men det har mer å gjøre med at jeg blir fort klein i formen. Samboer spiser det - men aldri i verden om det har ligget i timesvis, og ihvertfall ikke over en hel natt.....! Anonym poster: 3d88ccfaa41d8b0cf0ba0d65ec5b84ba
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå