AnonymBruker Skrevet 17. februar 2013 #1 Skrevet 17. februar 2013 Har blomkål, bogskinke, purre og ost, og tenkte å lage grateng til middag. Men hva er det best å legge det i? Holder det med kremfløte, eller må jeg lage hvit saus? Vil ha det så godt som mulig, men også lettvint da det bare er til en person. Har prøvd med poseblomkålsuppe tidligere, og det smakte veldig kunstig. Hvilke krydder passer best, og pleier dere å ha i andre ingredienser? Anonym poster: 2522351526d6344e33451f1b6b6ca86e
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2013 #2 Skrevet 17. februar 2013 Og om man lager hvit saus: Blir det ikke til grøt om man koker den i gratengen? Vet ikke om det er flere måter, men jeg lager hvertfall hvit saus på smør, mel og MELK, og holder den under kokepunktet. Anonym poster: 2522351526d6344e33451f1b6b6ca86e
Zzyzx Skrevet 17. februar 2013 #3 Skrevet 17. februar 2013 Den hvite sausen tykner så mye den kan tykne når du koker den. Og hvit saus skal småkoke i noen minutter for å bli kvitt den rå melsmaken. Jeg ville prøvd med kremfløte denne gangen. Det meste av urtekrydder fungerer med dette, så det er vel bare smak og behag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå