Ayesh Skrevet 16. februar 2013 #1 Skrevet 16. februar 2013 Hei jeg skal få gjester imorgen. Jeg har tenkt å bake sjokoladekake med kremfyll. Burde jeg lage den imorgen? En kan jeg lage kaken en dag i forveien altså idag? Skal servere kaken 17 tida imorgen
Belima Skrevet 16. februar 2013 #2 Skrevet 16. februar 2013 Hvis det er fyll av krem fra fløte, må du vente til i morgen. Pisket krem har en tendens til å falle sammen og bli mindre god dagen etter.
Ayesh Skrevet 16. februar 2013 Forfatter #3 Skrevet 16. februar 2013 Ok takk for at du svarte. Da venter jeg til imorgen
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2013 #4 Skrevet 16. februar 2013 Lag kaken i dag og lag/ha på fyllet i morgen? Anonym poster: b4544f86adb10f9b699a358f211799d7
Ayesh Skrevet 16. februar 2013 Forfatter #5 Skrevet 16. februar 2013 Det var oxo lurt tenkte ikke over det jeg nå er klokka snart 24 har blitt sent. Får lage imorgen. Men da vet jeg det til neste gang Takkkk
Ayesh Skrevet 16. februar 2013 Forfatter #6 Skrevet 16. februar 2013 Blir sjokoladekaken tørr av å stå i kjøleskapet?? Jeg må jo la den stå kald siden jeg skal ha kremfyll i den
KristineS Skrevet 16. februar 2013 #7 Skrevet 16. februar 2013 Sjokoladekaker klarer seg ofte fint i kjøleskap. De fleste blir faktisk saftigere av å stå litt. Men viktig at den tas ut og tempereres før spising. Kald sjokoladekake smaker fort veldig lite om du sammenligner med romtemperert. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå