Rubies_ Skrevet 17. februar 2013 #21 Skrevet 17. februar 2013 Burde det ikke være omvendt da? Jo.. første gangen jeg lagde fløtegratinerte poteter tenkte jeg at det naturlig nok måtte være matfløte som skulle brukes. Men fikk erfare at det ikke var så lurt... Det ble alt for klumpete og ekkel konsistens. Det problemet hadde jeg ikke med kremfløte, derimot. 1
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2013 #22 Skrevet 17. februar 2013 er det foresten vanskelig og få stekt lammelår? og liker barn det godt? jeg skal ha sønennen min og mora mi på midag tenkte på fløtegratinerte poteter,(ikke på pose) men hvordan grønnsaker? Stekt paprika, sjampinjong, minimais og løk. Stek det så godt du ønsker det å ha opp i en dæsj rømme/fløte alt ettersom! DØDSGODT! Anonym poster: 5fc15d82a8e17bd11c68be5176fc6da0
Yme Skrevet 17. februar 2013 #23 Skrevet 17. februar 2013 Jo.. første gangen jeg lagde fløtegratinerte poteter tenkte jeg at det naturlig nok måtte være matfløte som skulle brukes. Men fikk erfare at det ikke var så lurt... Det ble alt for klumpete og ekkel konsistens. Det problemet hadde jeg ikke med kremfløte, derimot. Haha, så rart. Da skal jeg prøve det. Takk for tipset! 1
Purple Basil Skrevet 18. februar 2013 #24 Skrevet 18. februar 2013 Kylling fra Stange/Holte med sprøstekt skinn er veldig godt til fløtegratinerte poteter
Brunhilde Skrevet 18. februar 2013 #26 Skrevet 18. februar 2013 Hei, har dere tips til hva jeg kan spise til dette?liker ikke biff. Biff!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå