Gjest Vinglepetra Skrevet 13. februar 2013 #1 Skrevet 13. februar 2013 Hva slags tilbehør passer til fiskegrateng. Er vant til råkost og poteter, men dette blir litt kjedelig i lengden. Noen forslag? Nettopp funnet en god fiskegrateng oppskrift.
Gjest mari kontrari Skrevet 13. februar 2013 #3 Skrevet 13. februar 2013 - Smørstekt hodekål eller grønnkål og noen cherrytomater på siden - dampet broccoli med smør - en god salat, f.eks. med noe bladgrønt, tynnstrimlet gulrot, tynne skiver av reddik, paprika og med en søt og sterk chilisaus som dressing - asparges når sesongen kommer - wokede grønnsaker, f.eks. minimais, gulrot, broccoli, løk, sopp, paprika, spinat ++ - miks av bakte rotgrønnsaker Om du ikke lager gratengen med macaroni kan du ha linser til, eller lage en liten pastasalat med pesto. 1
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2013 #4 Skrevet 13. februar 2013 Vi pleier å raspe gullrøtter, og ha poteter attmed Anonym poster: d96b52b422644fc841c83f3a32a447ae
Gjest Vinglepetra Skrevet 13. februar 2013 #5 Skrevet 13. februar 2013 Vi pleier å raspe gullrøtter, og ha poteter attmed Anonym poster: d96b52b422644fc841c83f3a32a447ae Vi også, men nå et jeg ute etter mer variasjon.
Wonders Skrevet 15. februar 2013 #6 Skrevet 15. februar 2013 (endret) Potetgull hihi. Noen flak bare. Hvitløksbaguette Endret 15. februar 2013 av Wonders
Soleklart Skrevet 15. februar 2013 #7 Skrevet 15. februar 2013 Man ødelegger da ikke fiskegratengen med tilbehør Hvis jeg skal ha noe til blir det smelte smør.
skruf Skrevet 15. februar 2013 #8 Skrevet 15. februar 2013 Jeg synes det er godt med råkostsalat og dampet brokkoli, smeltet smør og en dæsj rømme:)
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2013 #9 Skrevet 15. februar 2013 Jeg må ha gode poteter til fiskegrateng, gjerne dampede mandelpoteter. Og så oftest andre lettkokte grønnsaker (gulrtøtter, blomkål, brokkoli, erter... ), og smeltet smør med enten hakket dill eller hakket gressløk i. Samt en sitronbåt til å presse over herligheten. Hvis vi har rester av fiskegrateng spiser jeg gjerne kun grønn salat til til lunsj neste dag. Gjerne en litt kraftig variant med feks ruccola, frisée og radicchio, med sennepsvinaigrette på. Anonym poster: 0e608faba581b13dce84dd07fd663438
meta2 Skrevet 20. februar 2013 #10 Skrevet 20. februar 2013 Vi bruker raspet gullrøtter og baconterninger.
Brunhilde Skrevet 20. februar 2013 #11 Skrevet 20. februar 2013 Jeg kan ikke tenke meg å¨"ødelegge" fiskegrateng med annet tilbehør enn kokt potet, raspet gulrot og meierismør, enten smeltet eller i klatter.
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2013 #12 Skrevet 20. februar 2013 Det finnes da maangen andre gode fiskeretter du kan lage i stede for å lage samme rett med variert tibehør ? Anonym poster: 4ccab8759689f769f96317b23009c864
Vill Skrevet 20. februar 2013 #13 Skrevet 20. februar 2013 Rasp gulrøtter og eple sammen! Supergodt! :D
Gjest Vinglepetra Skrevet 20. februar 2013 #14 Skrevet 20. februar 2013 Det finnes da maangen andre gode fiskeretter du kan lage i stede for å lage samme rett med variert tibehør ? Anonym poster: 4ccab8759689f769f96317b23009c864 Er klar over det, og spiser sjeldent fiskegrateng. Fikk plutselig crawings på det, derfor jeg spurte.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå