Gå til innhold

hjelp meg redde min brune saus!


Anbefalte innlegg

Skrevet

jeg har laget brun saus til kjøttkakene mine men har hatt i litt for mye buljong så den er litt for salt! hva kan jeg tilføye for å døyve saltsmaken?

ellers har jeg hatt i melk, brunost, allehånde, pepper, muskat og ingefær.

Anonym poster: 630a6913d64e142be1ecbafcfffe89dc

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Mere melk? :P

Hvis sausen blir for tynn, så kan du jo ha oppi maisenna for å tykne den til.

Endret av irrlys
Skrevet

Mere vann/melk eller koke den med en potet, det skal visst trekke ut noe av saltet.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...