AnonymBruker Skrevet 13. februar 2013 #1 Skrevet 13. februar 2013 jeg har laget brun saus til kjøttkakene mine men har hatt i litt for mye buljong så den er litt for salt! hva kan jeg tilføye for å døyve saltsmaken? ellers har jeg hatt i melk, brunost, allehånde, pepper, muskat og ingefær. Anonym poster: 630a6913d64e142be1ecbafcfffe89dc
Adhara Skrevet 13. februar 2013 #2 Skrevet 13. februar 2013 (endret) Mere melk? Hvis sausen blir for tynn, så kan du jo ha oppi maisenna for å tykne den til. Endret 13. februar 2013 av irrlys
Djungelvrål Skrevet 13. februar 2013 #3 Skrevet 13. februar 2013 Mere vann/melk eller koke den med en potet, det skal visst trekke ut noe av saltet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå