AnonymBruker Skrevet 10. februar 2013 #1 Skrevet 10. februar 2013 Jeg er veldig glad i Quakers havregrøt men leste nylig i en test at de kom dårligst ut på grunn av sukkerinholdet. En porsjon inneholder jo kun 131 kalorier så å spise denne 2-3 ganger i uka er vel ikke så farlig? Eller burde jeg helst bytte om til hjemmelaget grøt fra bunnen? Anonym poster: 275a6fb683121702a7a7dc3358ddb36a
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2013 #2 Skrevet 10. februar 2013 Så lenge du ikke overstiger kcalbehovet ditt så går du ikke opp i vekt.. Anonym poster: 719bcbee12186f3e87575a18d40b94b5
Gjest *Maja* Skrevet 10. februar 2013 #3 Skrevet 10. februar 2013 Jeg tenker at siden du slanker deg så er det bedre med mat som ikke gir deg svingende blodsukker. Ville heller brukt de 131 kaloriene(veier du og vet du at du bare spiser 100 gram?) på skikkelig mat som metter mer og holder blodsukkeret stabilt.
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2013 #4 Skrevet 10. februar 2013 Jeg tenker at siden du slanker deg så er det bedre med mat som ikke gir deg svingende blodsukker. Ville heller brukt de 131 kaloriene(veier du og vet du at du bare spiser 100 gram?) på skikkelig mat som metter mer og holder blodsukkeret stabilt. En posjonspose inneholder 36 gram og holder meg mett i ganske mange timer. Brødmat tåler jeg ikke så godt ( får luft i magen av knekkebrød og lignende ) og det er ikke alltid jeg orker eller har tid til å stå og skjære opp salater Anonym poster: 275a6fb683121702a7a7dc3358ddb36a
Gjest *Maja* Skrevet 11. februar 2013 #5 Skrevet 11. februar 2013 En posjonspose inneholder 36 gram og holder meg mett i ganske mange timer. Brødmat tåler jeg ikke så godt ( får luft i magen av knekkebrød og lignende ) og det er ikke alltid jeg orker eller har tid til å stå og skjære opp salater Anonym poster: 275a6fb683121702a7a7dc3358ddb36a Så lenge det funker for deg så fortsett med det. Det viktigste er uansett det totale kaloriinnskuddet
Gjest alille Skrevet 11. februar 2013 #6 Skrevet 11. februar 2013 Hjemmelaget havregrøt er svært enkelt å lage. Kok vann, hell vann i en skål med gryn, vent noen minutter. Ferdig. Eventuelt fremskynd prosessen i mikro, eller kok grøten i.l.a. 1 min på plata (det gjør jeg, synes konsistensen blir best da). Men om du får i deg lite sukker resten av dagen hadde jeg ikke bekymret meg så veldig for sukkermengden i grøten du spiser.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå