AnonymBruker Skrevet 10. februar 2013 #1 Skrevet 10. februar 2013 Hehe... Litt rart spørsmå, kanskje, men roastbeef pålegget mitt gikk ut på dato for et par dager siden, og i dag skulle jeg undersøke den for å se om den kan spises. På kantene har den blitt ganske skinnende, nesten som neonfarger eller pastellfarger, ser nesten ut som diesel/olje i vann, på en måte. Hva har skjedd med den? Er det slik den ser ut når den er gammel, hvorfor det?? Anonym poster: 0d5bcaa3accc2c37a6d88d4140531c63
venus_ Skrevet 10. februar 2013 #2 Skrevet 10. februar 2013 At det vises et slags regnbuemønster på roastbeefen er ikke uvanlig, men jeg vet ikke hvorfor det kommer. Roastbiff er holdbar i ca 3 dager, jeg ville ikke spist den etter det.
Thorn Skrevet 11. februar 2013 #3 Skrevet 11. februar 2013 I følge kokken på det forrige stedet jeg jobbet er det saltene som gjør at den får regnbuefarger, og det er veldig vanlig i vakuumpakket roastbiff. Det er ikke i utgangspunktet et tegn på at den er dårlig, helt nyåpnet roastbiff har også slike farger innimellom. Jeg ville heller brukt nesa for å finne ut om den er dårlig 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå