Gå til innhold

Neonfarger/pastellfarger på roastbeef'en min..


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hehe... Litt rart spørsmå, kanskje, men roastbeef pålegget mitt gikk ut på dato for et par dager siden, og i dag skulle jeg undersøke den for å se om den kan spises. På kantene har den blitt ganske skinnende, nesten som neonfarger eller pastellfarger, ser nesten ut som diesel/olje i vann, på en måte. Hva har skjedd med den? Er det slik den ser ut når den er gammel, hvorfor det??

Anonym poster: 0d5bcaa3accc2c37a6d88d4140531c63

Videoannonse
Annonse
Skrevet

At det vises et slags regnbuemønster på roastbeefen er ikke uvanlig, men jeg vet ikke hvorfor det kommer. Roastbiff er holdbar i ca 3 dager, jeg ville ikke spist den etter det.

Skrevet

I følge kokken på det forrige stedet jeg jobbet er det saltene som gjør at den får regnbuefarger, og det er veldig vanlig i vakuumpakket roastbiff. Det er ikke i utgangspunktet et tegn på at den er dårlig, helt nyåpnet roastbiff har også slike farger innimellom. Jeg ville heller brukt nesa for å finne ut om den er dårlig :)

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...