Gjest Anonymous Skrevet 19. mars 2004 #1 Skrevet 19. mars 2004 Hva ville dere ha servert til denne fiskegryten? ...oppskiften er som følger: 1 dl purre , finsnittet ½ stk. rød paprika , grovhakket 1 stk. båt hvitløk , presset ¼ ts karri 1 ss meierismør 2 ½ dl melk 2 dl crème fraîche eller seterrømme 1 ss frisk basilikum , hakket 400 g torskefilet , skåret i små biter smak til med salt og pepper Fres purre, paprika, hvitløk og karri i en gryte. Tilsett melk og rømme. Legg i fiskebitene og la alt trekke i ca. 10 minutter, til fisken er ferdig kokt.
Suzy Skrevet 19. mars 2004 #2 Skrevet 19. mars 2004 Sånne frosne flütes med cheddar, eller hvitløksmak og litt rucculasalat hadde jeg valgt! Nam!! :-)
Gjest Anonymous Skrevet 19. mars 2004 #3 Skrevet 19. mars 2004 Takk for tips :o)....og hvis jeg hadde byttet creme fraische med lettrømme.....ville det ha blitt helt feil?
Suzy Skrevet 19. mars 2004 #4 Skrevet 19. mars 2004 Nei - det går da for omtrent det samme, gjør det ikke?
Gjest gjest1 Skrevet 19. mars 2004 #5 Skrevet 19. mars 2004 Hvis du bytter ut creme fraishe med lettrømme, må du ha den i helt til slutt, hvis den koker skiller den seg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå