Ixnay Skrevet 7. februar 2013 #1 Skrevet 7. februar 2013 Det blir litt lite fisk her i huset.. Sååå jeg tenkte kanskje jeg kunne få litt inspirasjon herfra, og ber dere om å dele deres beste fiskeoppskrift.
Gjest Gjest Skrevet 7. februar 2013 #2 Skrevet 7. februar 2013 Ok. Du peprer og salter laksefileter og steker deretter ca 4 minutter på hver side, strø så timian over, vær generøs med urten. Deretter heller du i en boks Creme Fraiche og noen spiseskjeer fiskesoyasaus, slår av varmen på det minste på komfyren og lar laksefiletene surre i noen minutter. Du serverer med mandelpotet, gulrot og salat til. 1
Ixnay Skrevet 10. februar 2013 Forfatter #3 Skrevet 10. februar 2013 Takk for tips! Hørtes godt ut. Flere?
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2013 #4 Skrevet 12. februar 2013 Enkel og god middag - skjer opp gulrot, brokkoli og vårøk (ellers det du liker av grønnsaker) og ha det i en ildfast form - legg over laksefileter og ha på salt og pepper - hell over 2 pakker lofoten fiskesaus - litt ost på toppen for gratinering. - 25-30 minutter i ovnen, på ca 200-220 grader kok poteter ved siden av! eller hjemmelaget potetmos/rotmos og steikt laksefilet! - passelig med poteter - noen gulrøtter og kålrabi - en stoor klatt smør - melk, salt og pepper Anonym poster: 8b05a8ac243376e45b958fb976fe605d
Gjest Doh Skrevet 13. februar 2013 #5 Skrevet 13. februar 2013 600 g laksefilet uten skinn og bein 2 løk 2 ss olje 1-2 rød karripasta 2 dl vann 2 dl crème fraiche 1 ts salt 1 liten bunt gressløk Skjær laksen i små terninger Skrell og finhakk løken. Fres løken i oljen. Tilsett karripastaen og la den frese med i et par minutter. Hell vannet i og bland i crème fraiche. Legg i lakseterningene og dryss over saltet. La det småkoke under lokk i 6-8 minutter eller til laksen så vidt er kokt. Hakk gressløken og dryss den over. Server med kokt pasta eller couscous og kokte brokkolibuketter.
Fantomina Skrevet 13. februar 2013 #6 Skrevet 13. februar 2013 Salmalaks skåret i tynne, tynne skiver, legg flatt utover hver tallerken. Bland saften fra lime, raspet/finhakket ingefær, wasabi og soyasaus. Skjær litt forskjellige grønnsaker i skiver/staver, f.eks. reddik og gulrøtter. Ha sausen over laksen, ha over grønnsakene og en grønn salat av noe slag, litt parmesan i skiver og topp det hele med ristede sesamfrø. Kan spises som forrett eller som en lett middag.
acna Skrevet 13. februar 2013 #7 Skrevet 13. februar 2013 Legg seifileter i en ildfast form. (Den seiblokken i frysedisken fungerer også fint) Ha oppi 1 stk opphakket purre, 1-2 gulerøtter og ca 15-20 cherrytomater. Tøm over 1 liten pk fløte, og krydre med pepper og litt salt. Settes inn i varm ovn og er ferdig når potetene er ferdigkokt. (Vi setter på potetene når vi setter formen i ovnen) Lettlaget og god middag
Rosenrød Skrevet 14. februar 2013 #8 Skrevet 14. februar 2013 Tunfisksalat med tunfisk, pasta, ruccula, rødløk, fetaost og paprika. Ha litt balsamicoeddik pluss olivenolje over.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå