Gå til innhold

Del din beste fiskeoppskrift


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det blir litt lite fisk her i huset.. Sååå jeg tenkte kanskje jeg kunne få litt inspirasjon herfra, og ber dere om å dele deres beste fiskeoppskrift.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ok.

Du peprer og salter laksefileter og steker deretter ca 4 minutter på hver side, strø så timian over, vær generøs med urten. Deretter heller du i en boks Creme Fraiche og noen spiseskjeer fiskesoyasaus, slår av varmen på det minste på komfyren og lar laksefiletene surre i noen minutter. Du serverer med mandelpotet, gulrot og salat til.

  • Liker 1
Skrevet

Takk for tips! Hørtes godt ut.

Flere?

Skrevet

Enkel og god middag :)

- skjer opp gulrot, brokkoli og vårøk (ellers det du liker av grønnsaker) og ha det i en ildfast form

- legg over laksefileter og ha på salt og pepper

- hell over 2 pakker lofoten fiskesaus

- litt ost på toppen for gratinering.

- 25-30 minutter i ovnen, på ca 200-220 grader :)

kok poteter ved siden av!

eller hjemmelaget potetmos/rotmos og steikt laksefilet!

- passelig med poteter

- noen gulrøtter og kålrabi

- en stoor klatt smør

- melk, salt og pepper

Anonym poster: 8b05a8ac243376e45b958fb976fe605d

Skrevet

600 g laksefilet uten skinn og bein

2 løk

2 ss olje

1-2 rød karripasta

2 dl vann

2 dl crème fraiche

1 ts salt

1 liten bunt gressløk

Skjær laksen i små terninger

Skrell og finhakk løken. Fres løken i oljen. Tilsett karripastaen og la den frese med i et par minutter. Hell vannet i og bland i crème fraiche. Legg i lakseterningene og dryss over saltet. La det småkoke under lokk i 6-8 minutter eller til laksen så vidt er kokt. Hakk gressløken og dryss den over.

Server med kokt pasta eller couscous og kokte brokkolibuketter.

Skrevet

Salmalaks skåret i tynne, tynne skiver, legg flatt utover hver tallerken. Bland saften fra lime, raspet/finhakket ingefær, wasabi og soyasaus. Skjær litt forskjellige grønnsaker i skiver/staver, f.eks. reddik og gulrøtter. Ha sausen over laksen, ha over grønnsakene og en grønn salat av noe slag, litt parmesan i skiver og topp det hele med ristede sesamfrø.

Kan spises som forrett eller som en lett middag.

Skrevet

Legg seifileter i en ildfast form. (Den seiblokken i frysedisken fungerer også fint)

Ha oppi 1 stk opphakket purre, 1-2 gulerøtter og ca 15-20 cherrytomater. Tøm over 1 liten pk fløte, og krydre med pepper og litt salt.

Settes inn i varm ovn og er ferdig når potetene er ferdigkokt. (Vi setter på potetene når vi setter formen i ovnen)

Lettlaget og god middag :)

Skrevet

Tunfisksalat med tunfisk, pasta, ruccula, rødløk, fetaost og paprika. Ha litt balsamicoeddik pluss olivenolje over.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...