AnonymBruker Skrevet 7. februar 2013 #1 Skrevet 7. februar 2013 Jeg er lei av at frukt og grønt ligger i skuffene nederst i kjøleskapet og råtner før jeg rekker å spise den. Men siden frukt er så vanskelig å "stable" ender det alltid opp med at jeg kaster alt oppi skuffene. Har ikke veldig god plass i kjøleskapet, så må stable i høyden. Så, hvilke frukt skal ikke være i kjøleskap? Og har du noen gode tips til hvordan jeg kan ha frukten (og grønnsakene) godt synlige i kjøleskapet uten å bruke opp verdiull plass? Anonym poster: a849ba3bd9674959a9fea4371b5f6ff0
SoftKitty Skrevet 7. februar 2013 #2 Skrevet 7. februar 2013 (endret) Tomat er det eneste jeg kommer på som blir melete og vond om den ligger i kjøleskapet. Epler, pærer og bananer klarer seg iallfall helt fint i romtemp. Endret 7. februar 2013 av SoftKitty
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå