Gjest Reza08 Skrevet 6. februar 2013 #1 Skrevet 6. februar 2013 Ifølge Eyvind Hellstrøm smaker kråke helt fantastisk, og han ville helt klart tilbrede den på samme måte som rype. Er det noen her som har turt å smake på kråkekjøtt?
Gjest Borghild Skrevet 6. februar 2013 #2 Skrevet 6. februar 2013 Nei, fysj! Høres litt vel spesielt ut. Blir for meg det samme som å spise skjære eller bydue! *grøss*
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2013 #3 Skrevet 7. februar 2013 Nei takk. Takker nei til alt utradisjonelt, samme med ,apehjerne,reinsdyrpenis,krokodillekjøtt,insekter ect Anonym poster: 6b0852309068d1bd78aa19636680214b 1
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2013 #4 Skrevet 7. februar 2013 Jeg gikk forbi to kråker som sto og spiste kebabrester ut av en veltet søppeldunk i morges - da tenkte jeg på denne tråden. Anonym poster: b93c6a32209a5d0ec71ffb0a57e381b7 1
Pawn Hearts Skrevet 7. februar 2013 #5 Skrevet 7. februar 2013 Jeg har aldri smakt kråke, men jeg har prøvd spurv. Kjøttet har absolutt viltkvalitet, men det er jo ikke så mye på hver fugl. Jeg ville ikke takket nei til kråke hvis den var tilberedt av en flink kokk.
Schadenfreude Skrevet 7. februar 2013 #6 Skrevet 7. februar 2013 Jeg har spist (oppdretts)due. Det var faktisk helt nydelig og et av de bedre måltidene jeg har spist noen gang. Hadde sikkert smakt på kråke også hvis Hellstrøm hadde invitert
Ungoliant Skrevet 7. februar 2013 #7 Skrevet 7. februar 2013 Jeg tror ikke at å spise kråke er så lurt. Kråker spiser søppel og er ådseletere. Dette betyr at kjøttet vil inneholde større mengder av akkumulerte miljøgifter enn en fugl som spiser gress og insekter. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå