Gå til innhold

Svinestek av bog.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har kjøpt svinestek av bog og tenkte jeg skulle prøve å lage dette i kveld. Skal helst være klart til rundt 11.

Den er hel, ikke i biter og ferdig surret. Har steketermometer.

Hvordan lager jeg så denne videre? Er helt tom på dette området.

Er det mulig å lage ris ved siden av istedetfor poteter? Eller bør jeg dra å kjøpe det? :)

Skrevet

Svaret mitt kommer nok litt sent, men jeg pleier å langsteke svinestek på svak varme (rundt 75-80 grader) i stekeovn. Når temometeret viser rundt 75 grader er steken ferdig - den blir utrolig mør og saftig.

Skrevet

Svaret mitt kommer nok litt sent, men jeg pleier å langsteke svinestek på svak varme (rundt 75-80 grader) i stekeovn. Når temometeret viser rundt 75 grader er steken ferdig - den blir utrolig mør og saftig.

Fikk det til Igår, men tusen takk for svar :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...