dobri123 Skrevet 5. februar 2013 #1 Skrevet 5. februar 2013 Har kjøpt svinestek av bog og tenkte jeg skulle prøve å lage dette i kveld. Skal helst være klart til rundt 11. Den er hel, ikke i biter og ferdig surret. Har steketermometer. Hvordan lager jeg så denne videre? Er helt tom på dette området. Er det mulig å lage ris ved siden av istedetfor poteter? Eller bør jeg dra å kjøpe det?
Havbris Skrevet 6. februar 2013 #2 Skrevet 6. februar 2013 Svaret mitt kommer nok litt sent, men jeg pleier å langsteke svinestek på svak varme (rundt 75-80 grader) i stekeovn. Når temometeret viser rundt 75 grader er steken ferdig - den blir utrolig mør og saftig.
dobri123 Skrevet 7. februar 2013 Forfatter #3 Skrevet 7. februar 2013 Svaret mitt kommer nok litt sent, men jeg pleier å langsteke svinestek på svak varme (rundt 75-80 grader) i stekeovn. Når temometeret viser rundt 75 grader er steken ferdig - den blir utrolig mør og saftig. Fikk det til Igår, men tusen takk for svar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå