Gjest Funky Punk Skrevet 4. februar 2013 #1 Skrevet 4. februar 2013 Kan man fryse tortelloni med ricotta og spinat? Kommer aldri til å klare å spise opp hele denne pakken jeg nettopp åpnet i løpet av de neste dagene
Zzyzx Skrevet 4. februar 2013 #2 Skrevet 4. februar 2013 Burde gå helt fint. Aldri prøvd, men jeg har fryst hjemmelaget fersk pasta med godt resultat.
Gjest Funky Punk Skrevet 4. februar 2013 #3 Skrevet 4. februar 2013 Da gir jeg det en sjans. Delte det opp og ser at jeg kan fint lage 4-5 middager med det som ble igjen i pakken
Lady Lovelylocks Skrevet 4. februar 2013 #4 Skrevet 4. februar 2013 Jeg fryser det bestandig. Kjøper i Sverige og fryser ned når jeg kommer hjem.
Gjest Funky Punk Skrevet 4. februar 2013 #5 Skrevet 4. februar 2013 Så bra Jeg kjøpte en stor pakke i Sverige her om dagen uten å tenke på om jeg kunne fryse det eller ikke Tenkte det var greit å ha på dager hvor mannen jobber og ikke er hjemme til middag. Så når jeg åpnet pakken så slo det meg plutselig at dette klarer ikke jeg å spise opp i løpet av 3-4 dager Har porsjonert det ut i små fryseposer og lagt det i fryseren nå da. Men legger du det bare rett i kokende vann, eller burde de tines først?
altflyter Skrevet 4. februar 2013 #6 Skrevet 4. februar 2013 Jeg lever på ulike typer pasta Det har aldri vært noe problem å fryse den
Zzyzx Skrevet 6. februar 2013 #7 Skrevet 6. februar 2013 Men legger du det bare rett i kokende vann, eller burde de tines først? Ser du ikke har fått svar på dette, men regner med at det ikke er for sent. Tin dem først. Hvis ikke ender du opp med overkokt pasta og kaldt fyll.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå