Gjest cool_water Skrevet 4. februar 2013 #1 Del Skrevet 4. februar 2013 Jeg ønsker deres vri på hvordan dere lager couscous og hva dere vanligvis spiser det med, er litt smålei måten vi spiser det på Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/720647-couscous-oppskrifter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silfen Skrevet 4. februar 2013 #2 Del Skrevet 4. februar 2013 Jeg har det til alt. Til fisk, i salater, til kjøtt i alle varianter, til gryter av diverse slag og i det hele tatt. Digger couscous. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/720647-couscous-oppskrifter/#findComment-12205242 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest cool_water Skrevet 4. februar 2013 #3 Del Skrevet 4. februar 2013 Jeg har det til alt. Til fisk, i salater, til kjøtt i alle varianter, til gryter av diverse slag og i det hele tatt. Digger couscous. Har aldri brukt det til noe annet en kylling, så det skal bli mer av det heretter Hvordan lager du couscousen din? Foreløpig har jeg bare blandet det med stekte grønnsaker som paprika, mais og løk. Begynner å bli litt kjedelig! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/720647-couscous-oppskrifter/#findComment-12205320 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silfen Skrevet 4. februar 2013 #4 Del Skrevet 4. februar 2013 Stort sett har jeg det bare som tilbehør. Altså at jeg lager en panne med couscous og bruker det fremfor poteter, ris etc. Lager jeg en lapslausgrytelignende sak så hiver jeg det gjerne oppi og selvsagt blandet i salater. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/720647-couscous-oppskrifter/#findComment-12205329 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tulipangnageren Skrevet 5. februar 2013 #5 Del Skrevet 5. februar 2013 Pleier å steke det litt nøttebrunt smør og en dæsj honning, sammen med krydder (feks kanel, spisskummen, paprika) og choppede nøtter. Til festligheter pleier jeg å marinere tørkede tranebær i malibu og slenge det oppi på slutten. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/720647-couscous-oppskrifter/#findComment-12210009 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mari kontrari Skrevet 5. februar 2013 #6 Del Skrevet 5. februar 2013 Ikke helt i sesong nå, men liker godt å blande inn biter av stekt asparges, cherrytomater, tynne strimler rødløk og agurk, samt frisk mynte, koriander eller basilikum for et lett tilbehør til grillet kylling, fisk eller biff. Man kan også legge til kikerter og evt. feta eller en annen ost for en salat som kan stå på egne bein. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/720647-couscous-oppskrifter/#findComment-12210693 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PepsiMax Skrevet 5. februar 2013 #7 Del Skrevet 5. februar 2013 Jeg bruker det også bare som tilbehør eller i woker. Liker å lage det med forskjellige smaker buljong utfra hva jeg skal ha det til. kjøtt-/ kylling-/ grønnsaksbuljong Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/720647-couscous-oppskrifter/#findComment-12213059 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Musken Skrevet 5. februar 2013 #8 Del Skrevet 5. februar 2013 Pleier å lage couscoussalat med couscous (åpenbart) salatblader (ruccola er obligatorisk) stekt kylling granateple (også veldig obligatorisk) kremet balsamicoeddik cherrytomater rødløk Slår aldri feil! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/720647-couscous-oppskrifter/#findComment-12213087 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest cool_water Skrevet 6. februar 2013 #9 Del Skrevet 6. februar 2013 Tusen takk for tips! Skal teste det ut Har en sambo som ikke er så veldig glad i couscous, så disse kommer godt med Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/720647-couscous-oppskrifter/#findComment-12215105 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå