lilje Skrevet 17. mars 2004 #1 Del Skrevet 17. mars 2004 Jeg elsker alle former av kinesisk mat. Lurte derfor på om det er noen her som er flinke til å lage peppersaus og karrisaus... får d rett og slett ikke til... dessuten kunne jeg tenkt meg å lært å lage vårrull og peking suppe? Noen som kan dette ? :-? Takker for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Myumi Skrevet 18. mars 2004 #2 Del Skrevet 18. mars 2004 Hvorfor kjøper du deg ikke en av de store Asiastiske kokebøkene som finnes på markedet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 18. mars 2004 #3 Del Skrevet 18. mars 2004 Vårruller m/kylling (4-5 pers.) 500 g kyllingfilet, i biter 2 ss olje 2 ss hakket ingefær ¼ kopp hakket løk 1 ts malt hvit pepper 2 ts garam masala 2 ts hakket grønn chili 2 ts hakket koriander ¼ kopp most cottage cheese salt etter smak 1⅓ ss sitronsaft 1¼ kopp hvetemel 1 kopp melk ½ ts sukker salt etter smak 3⅓ ss olje 2 vispede egg Fres ingefær og løk i litt olje ca 30 sekunder. Tilsett kylling, hvit pepper, garam masala, chili og koriander og stek under omrøring. Tilsett cottage cheese, salt og sitronsaft. Sikt melet i en bolle og hell i melk, salt, olje og egg. Bland til en myk deg og la stå 30 minutter. Kna deigen igjen, del i 6 emner, dekk dem til og la stå 15 minutter. Kjevle emnene ut til 24 cm runde leiver. Stek dem på begge sider ved 175 grader i 3-4 minutter. Del hver leiv i 6 deler og fyll hver del med kyllingblandingen, form til en sigar og lukk kantene med vann. Frityrstek til de er gylne. Du kan selvsagt fylle med akkurat det du vil, og du kan få kjøpt wontonark hvis du ikke vil lage deigen selv. Peking suppe 2 ss soyasaus 2 ss maisenna ¼ ts pepper 1 most vårløk ca 1 dl revet gulrot, eller andre grønnsaker ca 1 dl champignon i skiver 1,5 l hønsebuljong 3 ss eddik ½ ts salt 2 vispede egg Hell buljongen i en kjele, bland maisenna med litt av den først, til en tykk grøt, og visp den så inn i resten av buljongen. Rør inn alt unntatt egg. Kok opp og la småkoke til suppen blir klar. Rør gradvis inn eggene, smak til med salt og pepper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå