Gå til innhold

asparges - tilbereding?


Anbefalte innlegg

Gjest dooris

Har kjøpt en bunte med asparges i dag. Har aldri spist asparges før, så det jeg lurer på er:

Hvor lenge skal asparges koke eller ev. trekke?

Er det noe på aspargesen som skal skjæres vekk og ikke spises?

Jeg er håpløs på ting jeg ikke har vært bort i før, så jeg blir glad for svar.

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/71995-asparges-tilbereding/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Poirot

Bøy den delen som er nederst til den knekker av seg selv. Den knekker på rikig sted. OBS ikke kast toppen, den er best!

Det som er smart er å bunte de i en bred "løkke" av aluminiumsfolie, da er de lette å ta ned og opp av gryten.

Serveres med smør og salt, evt litt spekeskinke. Mmmm!

(Husker ikke hvor lenge de skal koke)

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/71995-asparges-tilbereding/#findComment-1021995
Del på andre sider

Annonse

Du MÅ prøve å steke asparges! Det er rett og slett fantastisk.

Ha pannen veldig varm,og ta i litt olje og litt smør....da brenner ikke smøret seg,men gir en deilig smak. Legg aspargesen i,og salt og pepre godt.

Dette går veldig fort,for de er best når de beholder spensten. La de så vidt få farge på to sider....

Veldig godt tilbehør,men også godt å bare knaske på!

Good luck!

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/71995-asparges-tilbereding/#findComment-1025415
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...