Gjest dooris Skrevet 17. mars 2004 #1 Del Skrevet 17. mars 2004 Har kjøpt en bunte med asparges i dag. Har aldri spist asparges før, så det jeg lurer på er: Hvor lenge skal asparges koke eller ev. trekke? Er det noe på aspargesen som skal skjæres vekk og ikke spises? Jeg er håpløs på ting jeg ikke har vært bort i før, så jeg blir glad for svar. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/71995-asparges-tilbereding/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 17. mars 2004 #2 Del Skrevet 17. mars 2004 Bøy den delen som er nederst til den knekker av seg selv. Den knekker på rikig sted. OBS ikke kast toppen, den er best! Det som er smart er å bunte de i en bred "løkke" av aluminiumsfolie, da er de lette å ta ned og opp av gryten. Serveres med smør og salt, evt litt spekeskinke. Mmmm! (Husker ikke hvor lenge de skal koke) Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/71995-asparges-tilbereding/#findComment-1021995 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 17. mars 2004 #3 Del Skrevet 17. mars 2004 De skal bare trekke i ca fem min.. det som er kjempe godt er å smelte smør og blande i rømme og helle det over aspargesene og drysse over parmesan... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/71995-asparges-tilbereding/#findComment-1022079 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest dooris Skrevet 18. mars 2004 #4 Del Skrevet 18. mars 2004 Tusen takk for svar :-) Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/71995-asparges-tilbereding/#findComment-1022600 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lady-M Skrevet 18. mars 2004 #5 Del Skrevet 18. mars 2004 Asparges skal kun få et lite oppkok hvis du vil ha de sprø. De blir fort overkokte og bløte og det er ikke godt. Leste et tips en gang om å legge de et sekund i iskaldt vann rett etter oppkoket for å få de sprø. Har ikke prøvd det selv. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/71995-asparges-tilbereding/#findComment-1022762 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 19. mars 2004 #6 Del Skrevet 19. mars 2004 Du burde prøve å steke asparges i ovnen. Legg dem i form med olje, dryss over parmesan og grovt salt. Legg gjerne litt spekeskine på toppen. Og stek i ovenen til de er passe myke. Mmmmmm Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/71995-asparges-tilbereding/#findComment-1025111 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bitte Skrevet 19. mars 2004 #7 Del Skrevet 19. mars 2004 Du MÅ prøve å steke asparges! Det er rett og slett fantastisk. Ha pannen veldig varm,og ta i litt olje og litt smør....da brenner ikke smøret seg,men gir en deilig smak. Legg aspargesen i,og salt og pepre godt. Dette går veldig fort,for de er best når de beholder spensten. La de så vidt få farge på to sider.... Veldig godt tilbehør,men også godt å bare knaske på! Good luck! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/71995-asparges-tilbereding/#findComment-1025415 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå