Gå til innhold

Litt dum, kanskje??


Anbefalte innlegg

Gjest Lyeta*
Skrevet

Jeg føler meg litt dum som spør, for det er kanskje et teit spørsmål... :oops: Men: hva er egentlig forskjellen på quiche og pai??

Og blir det virkelig bra resultat med frossen spinat i pai? Jeg synes nemlig det er vanskelig å presse ut alt vannet, jeg, og er redd den kan bli litt vassen...

Lyeta

Videoannonse
Annonse
Skrevet

En pai kan ha diverse innhold.

Det kalles altså en pai når det er fyll i et paiskall/bunn.

Quiche er en bestemt type pai.

Den skal inneholde skinke, eggestand og ost.

Hvis det er kjøttdeig i paien f.eks er det en PAI og ikke en QUICHE.

Når det gjelder spinat, så aner jeg ikke.

Skrevet

Det er sikkert Quiche Lorraine, du tenker på, Lea.

Quiche kan da ha annet innhold enn skinke. Brokkoli, mais, kylling, bacon, purre, oliven etc. Men alt i en eggestand.

En pai har ikke eggestand, men fyll som fx potetmos med godsaker i.

Gjest Lyeta*
Skrevet

Takk for svar!

Føler meg litt klokere nå :-)

L

Skrevet

Du kan godt bruke frossen spinat i en pai, men selv synes jeg frossen spinat smaker aldeles grusomt, mens fersk smaker nydelig. Det er ikke så farlig om du ikke får den aldeles knusktørr, bare press ut så mye du klarer.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...