AnonymBruker Skrevet 26. januar 2013 #1 Skrevet 26. januar 2013 hvordan løser dere det på best måte? Jeg lager pizza i langpanne,men skjærer den opp når den er ferdig og flytter stykkene over på rist og lar de godgjøre seg et par minutter før vi spiser. Vi er bare 2 også,slik at vi henter stykkene etterhvert som vi spiser slik at de holder seg varme i ovnen. Problemet er tomatsaus og ost renner ned og brenner seg fast i stekeovn-bunnen. Hvordan løser dere dette? Anonym poster: 2c3e9418ce9f2931ea2ea4ab00ddf2ce
pingelill Skrevet 26. januar 2013 #2 Skrevet 26. januar 2013 Bakeplate med bakepapir på nederste hakket! 2
missdior Skrevet 26. januar 2013 #3 Skrevet 26. januar 2013 hvordan løser dere det på best måte? Jeg lager pizza i langpanne,men skjærer den opp når den er ferdig og flytter stykkene over på rist og lar de godgjøre seg et par minutter før vi spiser. Vi er bare 2 også,slik at vi henter stykkene etterhvert som vi spiser slik at de holder seg varme i ovnen. Problemet er tomatsaus og ost renner ned og brenner seg fast i stekeovn-bunnen. Hvordan løser dere dette? Anonym poster: 2c3e9418ce9f2931ea2ea4ab00ddf2ce bakepapir?.. 1
Wildy Skrevet 26. januar 2013 #4 Skrevet 26. januar 2013 Plate under risten. Synes det å skure ovn er kjedelig.
Gjest Out Skrevet 26. januar 2013 #5 Skrevet 26. januar 2013 Legg et stykke aluminiumsfolie i bunnen av ovnen. 1
Avalon Skrevet 26. januar 2013 #6 Skrevet 26. januar 2013 Bruker et flatt stekebrett nederst i ovnen, bare til å vaske over den etterpå istedet for å vaske hele komfyren.
Gjest Funky Punk Skrevet 27. januar 2013 #9 Skrevet 27. januar 2013 Bakepapir eller aluminiumsfolie på en plate under risten. Trodde alle visste hva de kunne brukes til
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2013 #10 Skrevet 27. januar 2013 Jeg steker langpanna med pizza på 300 grader. Når jeg deler opp pizzaen og legger den på rista tar jeg av varmen, men det er jo nesten 300 grader der inne, så bakepapir blir svart på korte 3 sekund om jeg legger det inn på bunn. Aluminiumsfolie har jeg også prøvd,men da ble pizzabunnen helt myk og ble nermest uhånterlig å spise. så dermed har jeg ikke prøvd stekeplate under, for jeg har antatt at det også vil påvirke slik at bunnen blir myk. Andre som har opplevd dette? Noen som vet hvorfor dette skjer? TS Anonym poster: 2c3e9418ce9f2931ea2ea4ab00ddf2ce
pingelill Skrevet 27. januar 2013 #11 Skrevet 27. januar 2013 Foreslår heller at du skrur ned varmen på ovnen når du steker pizzaen, øker steketiden noen minutter og så setter på grill/undervarme de siste 2 min om du vil ha sprø bunn.. Ellers må du faktisk bare vaske komfyren med jevne mellomrom..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå