Gjest Frigg Skrevet 15. mars 2004 #1 Del Skrevet 15. mars 2004 Hvordan får man dette til? Prøvde å ha litt vann på de før jeg stekte de, men det hjalp ikke særlig. Hadde jeg kanskje for lite vann på? Eller har dere andre forslag til å få sprø topp på ciabatta sprø på toppen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 15. mars 2004 #2 Del Skrevet 15. mars 2004 Du kan jo prøve å sette ciabattaene et hakk høyere i ovnen, eventuelt pensle dem med litt egg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 15. mars 2004 #3 Del Skrevet 15. mars 2004 Hvis du har varmluft, kan du bruke det som oppvarming. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NullHull Skrevet 15. mars 2004 #4 Del Skrevet 15. mars 2004 Du har ikke sånn propanbrenner da? Eller hva det nå heter? Bruker de ikke det for å jukse seg til sprø svor og sånt? Funker kanskje her også? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jamila Skrevet 15. mars 2004 #5 Del Skrevet 15. mars 2004 Pensling med egg gjør at de blir blanke og myke på toppen, og det er ikke hensikten her. Skvett med litt vann, øk temperaturen med 30 grader de siste to minuttene, og sett dem et hakk høyere i ovnen så blir de nok bedre. Husk at de skal ha sprø skorpe, ikke bli knekkebrød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mayamor Skrevet 15. mars 2004 #6 Del Skrevet 15. mars 2004 Det som hjelper er vann og høy temperatur - + at de stekes høyt oppe i ovnen... Dessuten må ovnen være skikkelig varm når de settes inni... Egg gjør det mykere og gyllent... Mayamor Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå