Gå til innhold

egenmld


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Mener du det?

Dette er jo en "rett" man på en måte "opparbeider" seg, og som da står i samsvar til stillings str. (sånn som ferie gjør).

Man opparbeider seg ikke rett på egenmeldinger...... :-? det er vel 2 kriterier knyttet mot bruk av egenmeldinger og det er at du har vært ansatt i 2 måneder og at du er for syk til å utføre det arbeidet du er ansatt for å gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest; du stiller så vanskelige spørsmål... :roll: :oops: :P

Jeg skrev at: ...dette er er "rett" (i annførselstegn!) man på en måte "opparbeider" (i annførselstegn!) seg...

Kanskje litt feil ordvalg (igjen...). og min sjef sammenlignet det med ferielengde for heltids-/deltids-ansatte, da hun forklarte meg det. Samme problemstilling som den du kommer med, har jeg ikke erfaring fra.

Men... for å sette det enda mer på spissen, og ta det fra en annen kant: dersom du jobber 50% hos en arb.giver, og 50% hos en annen (til sammen 100%), du mener vel ikke at du da har rett på 4 stk, à 3 dager hos begge, altså til sammen 8 stk og 24 dager? Nei, da er det sum 4 stk à 3 dager.

Ja jeg vet, det står ikke noe om deltidstilsatte i folketrygdloven (det har jeg sjekket for lengst), men det står heller ikke "det motsatte". Men det står at fridager skal regnes med!

Men i IA-avtalen, der man kan bruke 24 enkeltdager, der står det at det gjelder for 100% stilling, og 12 dager for 50% stilling (om dette kan sammenlignes...).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Gjest igjen her...... :wink: ......jeg tror ikke det er sånn at deltidsstillinger har rett på færre egenmeldinger ...slik var det iallefall ikke hos oss da vi praktiserte 4 egenmeldinger....

Uansett så "jevner" det seg vel ut....f.eks. en uke jobber du mand-onsd...og er syk onsd = 1 egenmelding (men 1 arbeidsdag + 2 fridager)...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...