Iselilja Skrevet 14. mars 2004 #1 Skrevet 14. mars 2004 Er det noen som har kake- eller muffinsoppskrift uten egg?
Birgitte Skrevet 14. mars 2004 #2 Skrevet 14. mars 2004 Oppskriften på ei god (og barnevennlig) krydderkake: 5 kopper mel 3 kopper sukker 1 ts nellik 1 ts ingefær 1 ts kanel 1 ts kardemomme 1 ts pepper 3 ts bakepulver 2 kopper melk 1,5-2 kopper smeltet smør Springform eller 2 brødformer i 1 time, 180 grader. Melisglasur!
Rapitap Skrevet 14. mars 2004 #3 Skrevet 14. mars 2004 Oppskriften på ei god (og barnevennlig) krydderkake! Hva er en barnefiendetlig kake da?
Thomasine Skrevet 14. mars 2004 #4 Skrevet 14. mars 2004 Mye kaffesmak i kaker er barn ofte ikke glade i, og mye alkoholsmak er heller ikke godt...
Arkana Skrevet 14. mars 2004 #7 Skrevet 14. mars 2004 Muffins uten egg I 4,5 dl mel 0,75 dl sukker 2 ½ ts bakepulver ½ ts salt ⅛ ts natron 1 ½ ss olje 1 ½ ss vann 1 ts bakepulver ekstra 2 dl eplejuice 0,75 dl olje Bland mel, sukker, bakepulver, salt og natron i en stor bolle. I en mindre bolle blandes olje/vann/bakepulver, deretter tilsettes eplejuice og oljen. Bland dette inn i den tørre blandingen. Rør godt og fyll hver muffinsform ⅔ full. Stekes ca. 18 min. eller til de er gyldne på 200 grader midt i ovnen. Muffins uten egg II 160 g hvetemel 1 1/2 ts bakepulver 130 g sukker 1 1/2 dl melk 60 g smeltet smør evt finhakkede rosiner Rosinene blandes med de tørre ingrediensene. Tilsett melken og til slutt det avkjølte fettet. Deigen helles i muffinsformer og stekes ved 250 C i 12-15 minutter. Sjokoladekake uten egg 3 dl hvetemel 2 dl sukker 1 ss kakao 2 ts bakepulver 2 dl melk 2 ss smør Bland alt det tørre. Tilsett melk og smeltet smør. Hell i smurt og strødd form og stek ved 225 grader i ca 30 minutter. Sjekk med bakepinne.
Birgitte Skrevet 14. mars 2004 #8 Skrevet 14. mars 2004 Det jeg mente var ganske enkelt at barn pleier å like denne kaken!
Arkana Skrevet 14. mars 2004 #10 Skrevet 14. mars 2004 hmmm..? En liten skrivefeil, det skal være desiliter.
Gjest Pulverheksa_ Skrevet 15. mars 2004 #11 Skrevet 15. mars 2004 Surmelkskake 1l surmelk 1l hvetemel 4 dl sukker 3-5 ss kakao 2 ss natron evt 1 ss natron og 1 ss bakepulver 150 g smeltet smør/margarin Visp til alt er godt blandet og hell i langpanne, stek på 185 grader C. i ca 45 min. Bytt ut halvparten av surmelka med kirsebæryoghurt, nydelig.
Gjest Madam Felle Skrevet 15. mars 2004 #12 Skrevet 15. mars 2004 Er forresten enig med barnene jeg da. Jeg og.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå