AnonymBruker Skrevet 13. januar 2013 #1 Skrevet 13. januar 2013 Dersom jeg lager en smoothie i kveld, bestående av bær, juice og yoghurt, og setter den i kjøleskapet i plastglass med lokk, da går det vel helt greit å drikke den til frokost i morgen? Anonym poster: c69dd150b85d183a95c7e9a703faaab5
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2013 #2 Skrevet 13. januar 2013 Ingen som har noen meninger om dette? Anonym poster: c69dd150b85d183a95c7e9a703faaab5
Chloe- Skrevet 13. januar 2013 #3 Skrevet 13. januar 2013 Det kunne jeg lett gjort, men når jeg tenker meg om kan det jo hende melkeprodukter og juice skiller seg over natten? Makes sense. Hva med å prøve en yoghurt-banan smoothie, eller noe annet som ikke er så syrlig?
frøkengrapefrukt Skrevet 13. januar 2013 #4 Skrevet 13. januar 2013 jeg gjør ofte det. den skiller seg gjerne, men rør litt rundt, så er den god som ny herlig frokost! 1
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2013 #5 Skrevet 13. januar 2013 Ok! Men hva om jeg har havregryn i, vil det da oppløse seg og bli ekkelt? Anonym poster: c69dd150b85d183a95c7e9a703faaab5
Gjest Raindrops Skrevet 13. januar 2013 #7 Skrevet 13. januar 2013 Havregryn som ligger i væske vil nok bli soggy, hvis det var det du mente. Men havregryn tar det ikke lang tid å røre inn rett før du drikker den heller. 2
frøkengrapefrukt Skrevet 13. januar 2013 #8 Skrevet 13. januar 2013 jeg synes fort det blir slitt "slimete" når havregryn står over natten, men du kan jo prøve deg frem
Sophia. Skrevet 13. januar 2013 #9 Skrevet 13. januar 2013 Jeg gjør ofte det, men må alltid røre litt i den. Den er jo ikke like "frossen" som når den er fersk, og blir litt tynnere, men jeg syns den er like god allikevel. Ville tatt havregrynet i på morgenen 1
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå