Gå til innhold

Fortell om menyen deres..


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva spiser dere på den store dagen?

Får gjestene noe å bite i mellom vielse og middag?

Hva er på menyen til middag?

Serverer dere nattmat?

Trenger litt inspirasjon her :spise:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Mellom vielse og selskap: Fingermat, frukt og sprudlevann.

Middag (4retters):

Spicy scampi og kamskjell

And med eple og selleri

Hjort med kirsebærsaus, grønnsaker julienne og potetkake.

Dessert-trio: små utgaver av sjokolademousse, bringebærterte og hjemmelaget is.

Gleder meg stort!

Skrevet

Vi giftet oss ikke i Norge, men Tyskland. Ganske eksklusiv sted men med norsk lønning overkommelig. Vi giftet oss borgerlig, dvs på formiddagen på en lørdag. Vi hadde rundt 6 timer mellom vielsen og middag, vi hadde arrangert litt sightseeing for dem som ikke ville hjem/hotellet, de fikk selvsagt en matbit. Jeg kan dessverre ikke huske var det var. Det gikk i hvert fall noen flasker med champagner.

Meny, vi hadde 4-retters.

Lett kjøttsuppe

Asparges-cocktail

Filet Wellington (for de som ikke likte det svine-indrefilet med soppsaus), pommes duchesse, pommes frites og forskjellige grønnsaker

Is-bombe i 3 etasjer, servert med stjerneskudd. Jeg visste ikke at det blir servert på den måten, føltes litt too-much, men god var den. Alt is var håndlagt. Svigermor hadde tatt med original norsk kransekake, så det var morsomt å servere samtidig med isen.

Nattmat ca kl 12

Komplett koldtbord med spekemat, oster, brød/rundstykker og en suppe. Smøret var lagt i form av en svane (som ingen turte å skjære i). Nattmaten syntes jeg var sååååå trist, det var en fryd for øyet, men siden de aller flest hadde spist så mye middag klarte de ikke å ta noe særlig.

Anonym poster: 50a2d50dfbad461d3f5e302d1fc88042

Skrevet (endret)

Vi hadde også 4-retters:

1. forrett:

* Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto

2. forett/hvilerett

* Bruschetta

Hovedrett:

* Grillet oksemedaljong, broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne.

Dessert:

* Bringebærsorbét

Mvh Yvonne :heiajente:

Endret av Yvonne
Gjest kiara_pusen
Skrevet

Vi skal ha:

*Kanapeer i hagen som forrett

*Grilling av hele kjøttstykker, pølser fra slakter, masse godt tilbehør mm.

*Isbar sammen med kaker som dessert

*Nattmat - Hel seranoskinke med foccachia + flatbrød etc, vi får se hva tilbehøret blir.

Så blir det reste-brunch fra kl.11 dagen derpå da er det endelig tid for at bruden også skal spise. :ler:

  • Liker 1
Skrevet

Vi skal ha noe påsmurt eller snitter rett etter vielsen så folk kan dra rett til lokalet mens vi blir fotografert. Til middag blir det enten:

Tapasmeny "Exclusive"

Hummersalat servert i sardinboks

Terrine av foie gras med tørkede frukter

Ovnbakt kveite med petit pois og ørretrogn

Lettrøkt andebryst med portvin og rosinsirup

Stekte kamskjell fra Frøya

bakte poteter "mini" toppet med sikrogn fra Rendalen, rørosrømme og dill

4 biter assortert sushi som nigiri og maki

Sashmi av laks med alexsaus

Hjemmelagede pølser fra eget pølsemakeri med syltet delikatesseløk og rosmarin (kan varmes)

bakte småpoteter med chorizo (kan varmes)

Hjemmelagede Albondigas i sterk tomatsaus (kan varmes)

kremet potet og purreløksuppe i sylteglass (kald)

Rødbetsalat med fetaost og hjertesalat

Salat på fiken, ruccola, valnøtter og Gorgonzola dolce

Aioli

Landbrød

eller:

Stor Tapas

Lam tagine med frisk koriander og yoghurt

Chorizo og parmapølser fra A. Idsøe

Bakt laks med nudler, reddiker og sjøgress

Cajunmarinerte kyllingvinger(byttes med noe annet)

Serranoskinke

Marinerte scampi med jalapenos og lime

Blomkål og romanesco med trøffelvinagrette

Marinerte oliven og ristede artiskokker

Beter, fetaost, quinoa med oregano og nøtter

Utvalgte oster fra Beito Ysteri

Bakte villmosepoteter med sopp og karamelisert løk

Assortert brød, chiliaioli og tatziki

Dessert blir en dessertbuffet med dessertshots og noen få kaker, også selvfølgelig snacks til de som vil ha noe salt til drikken.

Usikker på nattmat, mulig det blir nok mat som det er.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...