RockPaperScissor Skrevet 11. januar 2013 #1 Skrevet 11. januar 2013 Noen som har vært borti denne boksen (funnet i Sverige)? Lurer litt på hva godt man kan bruke den til. Forslag?
RockPaperScissor Skrevet 11. januar 2013 Forfatter #3 Skrevet 11. januar 2013 Den kan vel brukes til Banofee Pie? Ja, det er det jeg også kommer på, men har dårlig erfaring med banofee pai egentlig Men skal den brukes som den er? Synes den virker litt vel flytende...
Gjest lehmkuhl Skrevet 11. januar 2013 #4 Skrevet 11. januar 2013 Om det er det jeg tror, er det vel det samme som den sør-amerikanske "dulce de leche". I Norge kjenner vi det nok bedre som HaPå
Brunhilde Skrevet 11. januar 2013 #5 Skrevet 11. januar 2013 Ja, det er det jeg også kommer på, men har dårlig erfaring med banofee pai egentlig Men skal den brukes som den er? Synes den virker litt vel flytende... Jeg har aldri verken laget eller spist det, jeg har bare lest om det her inne. Har du forsøkt å ta en titt på Tørslef sine nettsider? Det er jo mulig de har noen oppskrifter der. Lykke til!
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2013 #6 Skrevet 22. oktober 2013 Drar opp denne tråden igjen! Er det det samme som kondensert søt melk fra samme merke, men at den er kokt og karamellisert?? Anonymous poster hash: 067c1...ffa
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå