Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er litt usikker på hva slags skinke jeg skal bruke når det står f.eks. 100g skinke i en oppskrift. Det finnes jo mange slags skinke, kokt skinke i skiver, røkt skinke, spekeskinke osv.

Hva slags skinke bruker dere, f.eks. på pizza?

Videoannonse
Annonse
Gjest Myumi
Skrevet

Til pizza kan du bruke både hermetisert skinke, påleggsskinke eller spekeskinke. Ta det du liker selv- enkelt og greitt.

Gjest Moonshadow
Skrevet

Bruker som regel kokt skinke eller bog skinke.

Skrevet

Jeg bruker røkt skinke til slike ting. Synes at det smaker mye mer (og bedre) enn bogskinke og kokt skinke). Kjøper påleggs-pakker med skiver av skinke.

Hvis jeg skal lage mye bruker jeg bogskinke i boks.

Den er billigere og drøyere, men smaker ikke like godt.

Kokt skinke bruker jeg hvis jeg ikke finner røkt eller om jeg skal lage det helt safe. Ikke alle liker røkt skinke.

Skrevet

Kalkun-skinke på boks!! :):Nikke:

Skrevet

Jeg syn bog-skinke er det mest praktiske, lett å oppbevare og enkelt å tilbrede.

Skrevet

Ferdig oppskåret "smårettskinke" er også veldig praktisk og greit. Bruker den ofte i omelett f.eks.

Skrevet
Ferdig oppskåret "smårettskinke" er også veldig praktisk og greit. Bruker den ofte i omelett f.eks.

:enig_animasjon:

Gjest Kjøkkensjefen
Skrevet
Kalkun-skinke på boks!! :):Nikke:
:Nikke::nikke:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...