Gjest Funky Punk Skrevet 11. januar 2013 #1 Skrevet 11. januar 2013 Til dere som også liker å lage mat fra bunnen, hvordan lager dere deres hamburgerdressing? Har laget samme dressing hver gang vi har hamburgere, og føler egentlig for å prøve noe nytt så trenger litt tips Selv lager jeg først litt majones, så har jeg oppi masse dill, noen dråper worchestershiresauce og litt ketchup.
Klaine Skrevet 11. januar 2013 #2 Skrevet 11. januar 2013 Hvitløksdressing: 1-3 hvitløksfedd, 1 boks rømme, majones (husker ikke hvor mye, du får bare prøve deg frem) og noen dråper sitron. Den er veldig god!
kulu-kulu Skrevet 11. januar 2013 #3 Skrevet 11. januar 2013 Ta det du har i kjøleskapet. Bruk majones og ketchup som base , pakk det i en blender/bruk stavmikser. Ta i div grønnsaker du har i kjøleskapet , relish - løk -paprika - chilli - riv gulerøtter osv.. putt oppi sammens ketcup & majones , husk krydder/kryddersauser. Så mye en kan buke , og det blir som regel veldig godt Eksperimenter 1
Gjest Funky Punk Skrevet 11. januar 2013 #4 Skrevet 11. januar 2013 (endret) Yay! Tenkte ikke på at man kunne ha i f.eks gulrøtter og slikt. Det var jo veldig smart Vanligvis bruker jeg bare å røre det sammen med en gaffel, men om man har oppi gulrøtter m.m så må man vel kanskje bruke stavmikseren? Hvitløksdressing skal jeg teste en dag, men ikke til mine burgere siden jeg alltid har masse hvitløk i kjøttdeigen. Blir litt voldsomt med hvitløk i dressingen også da tror jeg Endret 11. januar 2013 av Funky Punk
Gjest winston Skrevet 11. januar 2013 #5 Skrevet 11. januar 2013 Coleslaw er supert til burger, så har du dressing og "salat" i ett. Ellers funker tzatziki og aioli. Pesto, rød eller grønn, eller ajvar synes jeg også er godt på.
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2013 #6 Skrevet 11. januar 2013 Jeg liker tzatziki eller guacamole til burger, jeg. Anonym poster: 9788881f3117d62e411b1ccf366ee05b
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2013 #7 Skrevet 11. januar 2013 Rømme, majones, eddik, sitron, dill, hvitløk, sennep, litt paprikapulver, oregano og kapers synes jeg er digg. Av og til har jeg også hakkede soltørkede tomater og oliven hvis jeg føler for det. Anonym poster: 9126a8800962cf6998d69650571b2309
Gjest Funky Punk Skrevet 11. januar 2013 #8 Skrevet 11. januar 2013 Coleslaw har jeg ikke tenkt på engang. Lager det ofte om sommeren, men bare som en sidedish tilgrillmat osv. Kan tenke meg det frisker opp burgeren litt Har skrevet ned alle tips her og se hva jeg har i skapet neste gang jeg skal lage dressinger
Gjest lehmkuhl Skrevet 11. januar 2013 #9 Skrevet 11. januar 2013 Denne liker jeg godt: 2 ss majones 1 ss ketchup 1 ts agurkmiks eller finhakket sylteagurk 1/2 ts sukker 1/2 ts eddik litt pepper
FantasDick Skrevet 12. januar 2013 #10 Skrevet 12. januar 2013 Majones, chilisaus, sylteagurk. Så enkelt og så godt!
Gjest Funky Punk Skrevet 12. januar 2013 #11 Skrevet 12. januar 2013 Liker ikke smaken av sylteagurk Chilisaus derimot, elsker jeg
Rosenrød Skrevet 13. januar 2013 #12 Skrevet 13. januar 2013 Jeg pleier å blande rømme, sweet chilisaus og litt pepper. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå