AnonymBruker Skrevet 11. januar 2013 #1 Skrevet 11. januar 2013 Hva heter den grønnsaken man gjerne blander i potetstappe for å få mer smak på? Er det pastinakk? Mener å tro at den er litt fargeløs, lik poteten.... Anonym poster: 62d4a7eafb152910516a37604bc80bf3
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2013 #2 Skrevet 11. januar 2013 Pastinakk er i alle fall fargeløs. Anonym poster: 22e1c23c47d33a1d36a329e6b7b1b01f
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2013 #3 Skrevet 11. januar 2013 Det er mye man kan blande i, men sellerirot er vel det vanligste. Gulrot går også. Noen ganger har jeg i pastinakk, andre ganger jordskokk eller kålrabi. Anonym poster: e979af331edfc85c49333e738d812b63 1
KristineS Skrevet 11. januar 2013 #4 Skrevet 11. januar 2013 Jeg har brukt både gulrot, kålrot, blomkål og romanesco i potetmos for å få i mer grønnsaker. Bare veksler litt på avhengig av hva det skal være tilbehør til.
Zakuro Skrevet 11. januar 2013 #7 Skrevet 11. januar 2013 (endret) Jeg pleier å ha stangselleri i:) Setter kanskje pittelitt farge, men guuud så godt!:D Og gressløk seff! edit=typo Endret 11. januar 2013 av Zakuro
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå