AnonymBruker Skrevet 8. januar 2013 #1 Skrevet 8. januar 2013 Jeg tenkte å skjære opp hjortestrimler og ha bakt potet og brokkoli til. Men jeg er litt lei av brun saus, og er ikke spesielt glad i den typiske sausen med tyttebær eller rødvin/portvin som ofte er til hjort. Noen som har andre tips til saus? Gjerne noe som ligner litt på bearnaisesaus, men som ikke er like kvalmende. Anonym poster: 69cfb59aa3c7b0a2c703f74a1e99153c
Gjest navnelapp Skrevet 8. januar 2013 #2 Skrevet 8. januar 2013 Skal du steike dei? I så fall kan du berre slå på litt meir kraft, og så ha på klattar med crème fraîche som du rører inn, og smakar til med salt, peppar og bittelitt honning. Bernaiseliknande saus ville eg ikkje hatt til hjort. 2
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2013 #3 Skrevet 8. januar 2013 Hjortestrimlene skal stekes ja. Anonym poster: 98fc46bad8748518733a284794b80264
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå