Gjest Cruella Skrevet 2. juni 2002 #1 Del Skrevet 2. juni 2002 Var i Bulgaria for mange år siden. Maten var ikke særlig god, bortsett fra et brød vi fikk servert ved siden av mange hovedretter. Det het Pitka, og var hvitt med en type Feta(?) inni. Noen som har oppskriften? Lisa-Beth Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olivia Skrevet 3. juni 2002 #2 Del Skrevet 3. juni 2002 sikker på dt ikke var pita brød da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 3. juni 2002 #3 Del Skrevet 3. juni 2002 Hei, er sikker på at det ikke var Pitabrød. Det var tykkere enn Pitabrød med en type Fetaost inni. Lisa-Beth Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
liva Skrevet 3. juni 2002 #4 Del Skrevet 3. juni 2002 Kanskje denne kan hjelpe deg: Pitka (Bread) All products should be at a room temperature. Ingredients: 500 g of flour 1 glass of milk 2 spoonfuls of melted butter 200 g white Bulgarian cheese 2 eggs 25 g of yeast Salt Preparation: Mix the yeast with the milk and salt. Add the eggs, the butter, the flour, mix well, form a ball, wrap it in a piece of fine cotton cloth /cheese-cloth/ and let it float in a deep pot full of water. It should stay in the water as long as the knot you have tied turns to face the bottom of the pot. When that happens, take the “ball” out of the cloth, sprinkle it with flour to dry, add the crumpled cheese, knead it and shape it in a round form. You can also decorate it either with the help of a fork to “draw” by pressing its teeth a little on the surface of the bread or by forming figures with a little of the dough left aside. It is fully up to your imagination. Put it on a baking tray and let it prove for 30 min. Then it can be placed in the oven. You can also glaze it with the yellow of the egg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Cruella Skrevet 3. juni 2002 #5 Del Skrevet 3. juni 2002 Tusen takk, Liva! Er sikker på at det er riktig oppskrift. Nå gjenstår det bare å forsøke i praksis da...Kremt.. Lisa-Beth Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå