Gjest Anonymous Skrevet 12. mars 2004 #1 Skrevet 12. mars 2004 Ønsker å dele oppskriften på en helt nydelig kake: Peanøttkake 3 eggehviter 3 dl farin -Piskes 2 ½ dl peanøtter 20 ritz kjeks -Knuses og blandes med eggehvitene og farinen. Stekes i langpanne. Deles i 2. Stektitid: 20 min i 170°C Fyll: 3 dl fløte piskes. Glasur: 1 plate kokosjokolade og 60 gr smør smeltes på svak varme. 3 eggeplommer haes i når sjokoladen er smeltet. Bunnen deles i to. Ha krem på den ene delen og legg den andre bunnen oppå. Ha over glasuren og strø på peanøtter. Den er nydelig!!
Gjest Anonymous Skrevet 15. mars 2004 #3 Skrevet 15. mars 2004 ....Veldig god kake, men den ble om mulig ENDA bedre av å blande sammen den piskede kremen og sjokoladeglasuren og fordele denne mellom lagene og oppå. Til strø er det også godt med kokesjokoladedråper!!!! YUMMI!!!!!
Gjest Paff Skrevet 21. mars 2004 #7 Skrevet 21. mars 2004 Vi har laget den i rund kakeform, men den ser da fin ut den, Jinx!! Kos deg!!
NIKI Skrevet 22. mars 2004 #9 Skrevet 22. mars 2004 Vi kaller den "Snickerskake"!! Kjempegod!! Her også Den er bare sååå god *vann i munnen*
Sofia Skrevet 22. mars 2004 #10 Skrevet 22. mars 2004 Jeg har spist denne en gang. Vanvittig god. Nå har jeg skrevet ned oppskriften, den har jeg nemlig lett etter. Så thanks..
Gjest LoisLane Skrevet 29. mars 2004 #11 Skrevet 29. mars 2004 bruker dere salte eller naturelle peanøtter?
Gjest LoisLane Skrevet 29. mars 2004 #13 Skrevet 29. mars 2004 Mmmm! Nå har jeg akkurat laget den - den er jo dritgod! Var litt skeptisk, siden jeg ikke er særlig glad i hverken snickers eller peanøtter. Men kombinasjon av salt/ søtt/ sjokolade var helt yummi!
Gjest Anonymous Skrevet 30. mars 2004 #14 Skrevet 30. mars 2004 lurer bare på om d går greit å steike den i rund form også? 22 eller 24 cm? Og hva blir best, salte eller usalte peanøtter?
Jinx Skrevet 30. mars 2004 #15 Skrevet 30. mars 2004 Ja Puff skriver jo at hun bruker å lage den i rund kakeform.. Du må nok bruke den største formen da Jeg har ikke prøvd usaltede nøtter.. Men det er vel det salte som er godt når det står sånn i kontrast med det søte..
Gjest Anonymous Skrevet 30. mars 2004 #16 Skrevet 30. mars 2004 men når en steker den i rund form, går d greit å skjære den i to da? er jo veldig løs bunn......
Gjest Anonymous Skrevet 31. mars 2004 #18 Skrevet 31. mars 2004 Den er slik som på bildet til Jinx. Og det er enklere med firkantet form, da man skal dele den. Og det er nydelig. :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå