Gå til innhold

Peanøttkake


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Ønsker å dele oppskriften på en helt nydelig kake:

Peanøttkake

3 eggehviter

3 dl farin

-Piskes

2 ½ dl peanøtter

20 ritz kjeks

-Knuses og blandes med eggehvitene og farinen.

Stekes i langpanne. Deles i 2.

Stektitid: 20 min i 170°C

Fyll: 3 dl fløte piskes.

Glasur: 1 plate kokosjokolade og 60 gr smør smeltes på svak varme.

3 eggeplommer haes i når sjokoladen er smeltet.

Bunnen deles i to. Ha krem på den ene delen og legg den andre bunnen oppå. Ha over glasuren og strø på peanøtter.

Den er nydelig!! :lol:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi kaller den "Snickerskake"!! Kjempegod!!

Gjest Anonymous
Skrevet

....Veldig god kake, men den ble om mulig ENDA bedre av å blande sammen den piskede kremen og sjokoladeglasuren og fordele denne mellom lagene og oppå. Til strø er det også godt med kokesjokoladedråper!!!! YUMMI!!!!! :)

Skrevet

Vi har laget den i rund kakeform, men den ser da fin ut den, Jinx!! Kos deg!!

Skrevet
Vi kaller den "Snickerskake"!! Kjempegod!!

Her også :)

Den er bare sååå god :P

*vann i munnen*

Skrevet

Jeg har spist denne en gang. Vanvittig god. Nå har jeg skrevet ned oppskriften, den har jeg nemlig lett etter. Så thanks..

Gjest LoisLane
Skrevet

bruker dere salte eller naturelle peanøtter?

Skrevet

Jeg brukte helt vanlige Polly Peanøtter ;)

Gjest LoisLane
Skrevet

Mmmm! Nå har jeg akkurat laget den - den er jo dritgod! Var litt skeptisk, siden jeg ikke er særlig glad i hverken snickers eller peanøtter. Men kombinasjon av salt/ søtt/ sjokolade var helt yummi!

Gjest Anonymous
Skrevet

lurer bare på om d går greit å steike den i rund form også? 22 eller 24 cm?

Og hva blir best, salte eller usalte peanøtter?

Skrevet

Ja Puff skriver jo at hun bruker å lage den i

rund kakeform..

Du må nok bruke den største formen da ;)

Jeg har ikke prøvd usaltede nøtter..

Men det er vel det salte som er godt når det

står sånn i kontrast med det søte..

Gjest Anonymous
Skrevet

men når en steker den i rund form, går d greit å skjære den i to da? er jo veldig løs bunn......

Gjest Anonymous
Skrevet

Den er slik som på bildet til Jinx. Og det er enklere med firkantet form, da man skal dele den.

Og det er nydelig. :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...