Gjest Anonymous Skrevet 12. mars 2004 #1 Del Skrevet 12. mars 2004 Heia... Noen som har god erfaring med fruktose i bakingen? Lurte også på om man kan få kjøpt rent søtningsmiddel som Aspartam og acesulfam-k.. Mener jeg leste det et sted at man kunne bruke dette istedet for sukker- når man selv ønsker å lage mat.. Det finnes jo allerede i youghurt og saft etc...så tenke at man kunne og bruke det ved baking..( droppe sukkeret og fruktosen..) og tilsette litt søtningsstofer.. Det må vel være det beste!!! Takk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 12. mars 2004 #2 Del Skrevet 12. mars 2004 Kjøp Candrell i butikken. en stor boks til rundt 30 kroner, holder lenge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 13. mars 2004 #3 Del Skrevet 13. mars 2004 Takk for svar!! Hva er Candrell? Kjøpes i matbutikken? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 13. mars 2004 #4 Del Skrevet 13. mars 2004 Ja, de har Candrell i vanlige daglivareforretninger. Står vel i nærheten av bakervarene, tror jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 13. mars 2004 #5 Del Skrevet 13. mars 2004 Moren min har brukt fruktose i baking, og jeg synes det blir merkbart forskjell på baksten. Når hun i tillegg brukte speltmel istedetfor hvetemel, ble det rett og slett ikke godt..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 13. mars 2004 #6 Del Skrevet 13. mars 2004 Når man baker med fruktose må man bruke litt lavere temperatur, i tillegg til å ha litt mindre mengder enn med sukker. Jeg bakte to like kaker kort tid etter hverandre, en med sukker og en med fruktose. Den med sukker ble helt ok, men den med fruktose ble alt for søt (til tross for anbefalt mengde), og jeg synes den ble "seigere" enn den andre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 14. mars 2004 #7 Del Skrevet 14. mars 2004 Men hva er Candrell??? hva brukes det til??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 14. mars 2004 #8 Del Skrevet 14. mars 2004 Søtningsmiddel. Det brukes til mat.. Man får det i flytende og fast form ("sukkerkonsistens" antar jeg). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå