Octavia Skrevet 12. mars 2004 #1 Del Skrevet 12. mars 2004 Har invitert noen venner til middag en lørdagskveld. Vi blir 16 stk. Hva ville du servert? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 12. mars 2004 #2 Del Skrevet 12. mars 2004 Ovnsbakt fisk med paprika og fennikkel Pr person 200 g fisk ¼ fennikkel ¼ paprika 4 cm purre hvitløk chili uten frø urter etter smak dill, persille eller koriander saft og skall(bare det ytterste grønne) av en halv lime eller sitron 4 ss olivenolje eller smør salt og pepper Skjær grønnsakene i strimler, og legg i bunnen av en form. Legg fisken oppå ha på salt og pepper, strø over med finhakket hvitløk, chili, dill og skallet av limen, press saften over og ha til slutt på olivenoljen og legg på lokk eller folie. Stek i ovnen på 220°C i ca 20-40 min avhengig av mengde. Jeg bruker å lage dette som pposjonspakker i aluminiumsfolie, da trenger hver pakke ca 20 min i ovnen. Til så mange som 16 stykker lag det i langpannen og legg folie over . den trenger da ca 45 min i ovnen. Til dette bruker jeg å servere ris, og kanskje en hollandaise saus, men det blir mye god kraft i pakken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nessi Skrevet 12. mars 2004 #3 Del Skrevet 12. mars 2004 Tja - kommer litt an på hva slags setting du har tenkt deg. Kalkunbryst med fløtegratinertepoteter, soppsaus med løk og bacon og grønnsaker er lettvindt og godt. Ellers er det ofte koselig å ha mere "plukke mat" når flere venner sitter sammen. Jeg har dilla på "gresk wrap" (fra TORO) for tiden, så jeg ville kanskje ha valgt det. Ost og kjeks er også godt og det er sosial mat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bitte Skrevet 12. mars 2004 #4 Del Skrevet 12. mars 2004 Min Marokkanske Couc-cous salat med laksefilèt er deilig..... Oppskrift til 4 pers: 1 pk couscous (500 gram) 4 stilker stangselleri 1 agurk,uten frøene 1 fenikkel 1 bunt persille Omtrent lik mengde ruccola,som persille. ca 150 gra, Laksefilet pr pers. Dressing: (Lag denne først,og la den stå på benken og trekke.) Bruk en nøytral olje...feks. raps olje, 2 dl. 1 rød chilli (Så sterkt du klarer..) 2 fedd hvitløk 2 ss karri pulver Gjør slik: Stek laksen så den nesten faller fra hverandre,og del den i småbiter. Fres grønnsakene kjapt,sånn at smakene kommer bedre frem. Kok cous cousen som anvist på pakken. Bland grønnsakene,fisken og cous cousen i en stor bolle. Hakk persillen og ruccolaen grovt og bland godt inn. Hell deretter over dressingen som har tatt til seg masse smak av chilli og hvitløk . Dette er veldig lettvint og utrolig smakfult. Serveres med en Lime/sitron båt på tallerken. Vel bekomme! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 12. mars 2004 #5 Del Skrevet 12. mars 2004 Taco, alle kan plukke det de vil ha. Eller kanskje hjemmelaget pizza, kjøp gjerne frosne bunner så slipper du å lage. Lag en stor porsjon tomatsaus og så har du litt forskjellig fyll på alle, pepperoni, kylling, kjøttdeig, biffstrimler og forskjellige grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 12. mars 2004 #6 Del Skrevet 12. mars 2004 Lag en stor gryte chili con carne og ha nybakt brød til. nam :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå