AnonymBruker Skrevet 2. januar 2013 #1 Skrevet 2. januar 2013 Har kjøpt en Fjordland juletallerken på salg, og tenkte å spise den i dag. Regner med at alt kommer i pose som vanlig, men blir ikke ribba veldig seig da? Bør jeg heller steke akkurat den biten i panna? Takk! Anonym poster: f4cdaaa6bce23734a99a0c7b0b217d8d
Gjest Darthoven Skrevet 2. januar 2013 #2 Skrevet 2. januar 2013 Det du BØR gjøre er å pælme den i søpla og steike en skikkelig ribbe. Tror neppe den blir noe bedre av at du steiker den enda mer, da den allerede er stekt..da blir den nok enda seigere. 5
Gjest tarandus Skrevet 2. januar 2013 #3 Skrevet 2. januar 2013 Tror nok posemat-ribbe er seig i utgangspunktet... Følg anvisningen på pakken du.
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2013 #4 Skrevet 2. januar 2013 Det du BØR gjøre er å pælme den i søpla og steike en skikkelig ribbe. Tror neppe den blir noe bedre av at du steiker den enda mer, da den allerede er stekt..da blir den nok enda seigere. Har ikke mulighet til å kjøpe eller lage ribbe nå. Det blir dette eller ingenting. Og julemat har jeg savnet hele jula. Så takk for en INNMARI hjelpsom kommentar. Anonym poster: f4cdaaa6bce23734a99a0c7b0b217d8d 13
Notisblokk Skrevet 2. januar 2013 #5 Skrevet 2. januar 2013 Når vi har rester etter ribbe pakker jeg den inn i aluminiumsfolie og inn i ovnen på 200grader. Det funker greit synst jeg! Men svoren blir jo litt vanskelig.. hehe.. Er kansje ikke svor på fjorlandribben, men hvis det er det - så hadde jeg tatt den av ribben og prøvd å grille den litt i ovnen. Men vær forsiktig så den ikke blir brent! Jeg har klart kun to ganger å få den ok-sprø når den er oppvarmet. Ellers har den blitt seig og ekkel.. Men du kan jo prøve? Kos deg med julematen! (og fortell hvordan den smakte! Jeg vil også ha..)
Akacia Skrevet 2. januar 2013 #6 Skrevet 2. januar 2013 Følg anvisningen på pakken du. Gjør dette Men jeg hadde valgt vannbad metoden og ikke mikro.
Fantasi Skrevet 2. januar 2013 #7 Skrevet 2. januar 2013 Du bør steke ribba i ovnen, skru på grillfunksjonen på slutten og du får (faktisk) sprø svor.
Wonders Skrevet 3. januar 2013 #8 Skrevet 3. januar 2013 vi satte på grillfunksjon vi, pappa elsket det.
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2013 #9 Skrevet 3. januar 2013 Ribba ble knusesprø med grillfunksjonen! Alt i alt, helt ålreit julemåltid om man ikke kan lage fra bunnen. Holdt til middag i to dager(!) for meg, men jeg hadde tyttebærsyltetøy og ekstra brun saus ved siden av. Eneste kritikken er at medisterkaka gjerne kunne vært litt grovere. Anonym poster: f4cdaaa6bce23734a99a0c7b0b217d8d 3
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2013 #11 Skrevet 10. januar 2013 Fikk enda en juletallerken tilsendt, men denne gikk ut på dato 28.desember! Er den trygg å spise? Hvilke deler burde jeg isåfall være varsom på av ribbebiten, potetene, rødkålen eller medisterkaka og medisterpølsa i saus. Anonym poster: f4cdaaa6bce23734a99a0c7b0b217d8d
humalla Skrevet 10. januar 2013 #12 Skrevet 10. januar 2013 Står det best før eller siste forbruksdag?
humalla Skrevet 10. januar 2013 #13 Skrevet 10. januar 2013 Forresten, det er jo to uker siden den gikk ut, jeg ville absolutt latt være å spise den! Når kjøtt blir gammelt kommer det utrolig mye bakterier i det, noe som er farlig! 2
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2013 #14 Skrevet 10. januar 2013 Forresten, det er jo to uker siden den gikk ut, jeg ville absolutt latt være å spise den! Når kjøtt blir gammelt kommer det utrolig mye bakterier i det, noe som er farlig! Siste forbruksdag. Hadde vanligvis ikke spist det. Men her jeg er er det veldig langt mellom hvert høydepunkt. Og det har ikke akkurat vært mye til julestemning i år. Og forrige juletallerkenen var stor suksess... Jeg har et utrolig savn etter norsk mat generellt, men vil jo ikke bli dausjuk heller. Anonym poster: f4cdaaa6bce23734a99a0c7b0b217d8d
HvittHus Skrevet 10. januar 2013 #15 Skrevet 10. januar 2013 Hadde vært skeptisk til denne porsjonen, men du kan jo lukte og smake litt på den. Har den vært i kjøleskap hele tiden?
humalla Skrevet 10. januar 2013 #16 Skrevet 10. januar 2013 Siste forbruksdag. Hadde vanligvis ikke spist det. Men her jeg er er det veldig langt mellom hvert høydepunkt. Og det har ikke akkurat vært mye til julestemning i år. Og forrige juletallerkenen var stor suksess... Jeg har et utrolig savn etter norsk mat generellt, men vil jo ikke bli dausjuk heller. Anonym poster: f4cdaaa6bce23734a99a0c7b0b217d8d Da burde du absolutt ikke spise det. En i familien spiste en 1 ukes gammel kylling en gang. Havna på sykehuset i all hast. Da ville jeg heller gått å kjøpt en helt ny en, det er ikke så veldig høydepunkt hvis du plutselig ligger med matforgiftning og andre sykdommer.
Gjest Borghild Skrevet 10. januar 2013 #17 Skrevet 10. januar 2013 Jeg hadde aldri turt å spise den. En dag over er til nød greit, men to uker? Nei
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2013 #18 Skrevet 11. januar 2013 Da burde du absolutt ikke spise det. En i familien spiste en 1 ukes gammel kylling en gang. Havna på sykehuset i all hast. Da ville jeg heller gått å kjøpt en helt ny en, det er ikke så veldig høydepunkt hvis du plutselig ligger med matforgiftning og andre sykdommer. Er ikke så lett å få tak i en ny en. Dette hadde vært årets andre "julemåltid". Den forrige var også fra Fjordland. O jul med din glede......... Får vente til neste år da. Anonym poster: f4cdaaa6bce23734a99a0c7b0b217d8d
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2013 #19 Skrevet 11. januar 2013 Er ikke så lett å få tak i en ny en. Dette hadde vært årets andre "julemåltid". Den forrige var også fra Fjordland. O jul med din glede......... Får vente til neste år da. Anonym poster: f4cdaaa6bce23734a99a0c7b0b217d8d Ingen som nekter deg å kjøpe litt ribbe, medisterkaker, sossiser, etc og lage, bare fordi det er januar. Få litt julestemning i Januar også. Anonym poster: 2675c2a2bf1368c5f3f9fbdf4d4eaf69
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2013 #20 Skrevet 11. januar 2013 Ingen som nekter deg å kjøpe litt ribbe, medisterkaker, sossiser, etc og lage, bare fordi det er januar. Få litt julestemning i Januar også. Anonym poster: 2675c2a2bf1368c5f3f9fbdf4d4eaf69 Det selges ikke her jeg bor. (Glem det første innlegget, skrev det sånn for å slippe å forklare.) De fleste ingrediensene er ikke mulig å få tak i separat. Feires ikke jul heller. Så den første Fjordlandpakka jeg fikk i posten var vidunderlig (porto 300kr )! Men den jeg fikk nå må visst kastes, noe som selvfølgelig er trist. Anonym poster: f4cdaaa6bce23734a99a0c7b0b217d8d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå