Gå til innhold

Smør eller margarin når man baker havre-sjokoladesmåkaker?


Anbefalte innlegg

Gjest Frigg
Skrevet

Jeg har funnet en oppskrift på disse kakene, men i oppskriften står det at det skal være 200 gr smør.

Men, er det ikke best å bruke margarin?

(Eller har de skrevet smør, men mener egentlig margarin?)

Videoannonse
Annonse
Gjest Myumi
Skrevet

Jeg har aldri helt skjønt de som bruker usaltet smør til å bake kaker med. For meg er Melange det aller beste å bruke.

Skrevet

Jeg har alltid suksess med skikkelig meierismør. Kjenner ikke din oppskrift, men bruker sjelden melange annet enn til pepperkaker og sånn.

Til boller, quiche og alt annet - smør - ordentlig smør.

Mange sier smør når de mener margarin. Men det er kanskje særlig på brødskivene?

Gjest Myumi
Skrevet

Alle slags cookies kan bakes med Melange.

Gjest Frigg
Skrevet
Alle slags cookies kan bakes med Melange.

Oki, takk!

:wink:

Skrevet
Jeg har aldri helt skjønt de som bruker usaltet smør til å bake kaker med. For meg er Melange det aller beste å bruke.

Vi som bruker smør, gjør det fordi det gir klart best smak!

Margarin er ikke-eksiterende i vårt hus.

Gjest Myumi
Skrevet

Vi som bruker smør, gjør det fordi det gir klart best smak!

Margarin er ikke-eksiterende i vårt hus.

Bruker du det til steking også?

Skrevet

SELVSAGT gjør jeg det.

Kommer selvsagt an på hva jeg skal steke. Bruker olje der det passer best. Skal jeg steke på høy varme men ønsker å bruke smør begynner jeg alltid med olje, og tilsetter smør mot slutten.

Bruker ikke margarin til noen ting.

Skrevet

Smør smør smør smør smør

Nam nam nam nam nam

:hoho:

Gjest Myumi
Skrevet

Jeg visst ikke at det fantes noe som het smør-nazister, men det gjør det tydeligvis :ler:

Bruker smør i kaker jeg også men til småkaker etc. bruker jeg Melange.

Skrevet

Jeg er en smør-nazist. :tunge1:

Joda, der jeg kjenner distinkt forskjell i smaken, bruker jeg smør. En quichebunn av smør er noe helt annet enn en bunn med margarin. Maragrin gir ikke noe usmak (annet enn på brødet :kvalm: ) men smør er liksom spissen.

Gjest Frigg
Skrevet

Nå har jeg bakt! Og de ble kjempegode!

Nam-nam!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...