Gjest Frigg Skrevet 11. mars 2004 #1 Skrevet 11. mars 2004 Jeg har funnet en oppskrift på disse kakene, men i oppskriften står det at det skal være 200 gr smør. Men, er det ikke best å bruke margarin? (Eller har de skrevet smør, men mener egentlig margarin?)
Gjest Myumi Skrevet 11. mars 2004 #2 Skrevet 11. mars 2004 Jeg har aldri helt skjønt de som bruker usaltet smør til å bake kaker med. For meg er Melange det aller beste å bruke.
Tusenfryd Skrevet 11. mars 2004 #3 Skrevet 11. mars 2004 Jeg har alltid suksess med skikkelig meierismør. Kjenner ikke din oppskrift, men bruker sjelden melange annet enn til pepperkaker og sånn. Til boller, quiche og alt annet - smør - ordentlig smør. Mange sier smør når de mener margarin. Men det er kanskje særlig på brødskivene?
Gjest Frigg Skrevet 11. mars 2004 #4 Skrevet 11. mars 2004 Jeg bruker bare margarin når jeg baker, men jeg har aldri bakt slike småkaker som dette før, så jeg ble litt usikker. :klø: Her er oppskriften : Havre-SjokoladeCookies fra Tine.no
Gjest Frigg Skrevet 11. mars 2004 #6 Skrevet 11. mars 2004 Alle slags cookies kan bakes med Melange. Oki, takk!
Lula Skrevet 11. mars 2004 #7 Skrevet 11. mars 2004 Jeg har aldri helt skjønt de som bruker usaltet smør til å bake kaker med. For meg er Melange det aller beste å bruke. Vi som bruker smør, gjør det fordi det gir klart best smak! Margarin er ikke-eksiterende i vårt hus.
Gjest Myumi Skrevet 11. mars 2004 #8 Skrevet 11. mars 2004 Vi som bruker smør, gjør det fordi det gir klart best smak! Margarin er ikke-eksiterende i vårt hus. Bruker du det til steking også?
Lula Skrevet 11. mars 2004 #9 Skrevet 11. mars 2004 SELVSAGT gjør jeg det. Kommer selvsagt an på hva jeg skal steke. Bruker olje der det passer best. Skal jeg steke på høy varme men ønsker å bruke smør begynner jeg alltid med olje, og tilsetter smør mot slutten. Bruker ikke margarin til noen ting.
Tusenfryd Skrevet 11. mars 2004 #10 Skrevet 11. mars 2004 Smør smør smør smør smør Nam nam nam nam nam
Gjest Myumi Skrevet 11. mars 2004 #11 Skrevet 11. mars 2004 Jeg visst ikke at det fantes noe som het smør-nazister, men det gjør det tydeligvis Bruker smør i kaker jeg også men til småkaker etc. bruker jeg Melange.
Tusenfryd Skrevet 11. mars 2004 #12 Skrevet 11. mars 2004 Jeg er en smør-nazist. Joda, der jeg kjenner distinkt forskjell i smaken, bruker jeg smør. En quichebunn av smør er noe helt annet enn en bunn med margarin. Maragrin gir ikke noe usmak (annet enn på brødet ) men smør er liksom spissen.
Gjest Frigg Skrevet 14. mars 2004 #13 Skrevet 14. mars 2004 Nå har jeg bakt! Og de ble kjempegode! Nam-nam!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå