AnonymBruker Skrevet 30. desember 2012 #1 Skrevet 30. desember 2012 Er det mulig å ta vare på ribbe med sprø svor til dagen etter? Vi har hatt ribbe til middag i dag, og i morgen skal vi på besøk til bestemor som ligger på sykehus. Hun har god matlyst, men synes ikke noe om maten hun får på sykehuset, så vi tenkte å ta med litt skikkelig hjemmelaget julemat til henne. Men er det noen sjans for å bevare den sprø svoren, eller vil den bli dvask til i morgen uansett hva vi gjør? Hun har ikke noen særlig muligheter til å varme opp maten på avdelingen sin. En mikro er vel det beste hun kan få brukt. Så vi tenkte at hun kunne varme all maten minus svoren i mikro, og så spise svoren kald - men forhåpentligvis sprø. Er det mulig? Anonym poster: 03fbc52a88eeebc753eb573572086ec9
Anehan Skrevet 30. desember 2012 #2 Skrevet 30. desember 2012 Jeg hadde ribbe på julaften. La restene i en form med folie over. Scoret var like sprøtt og godt (om ikke nesten bedre) dagen etterpå, så en skulle tro at det vil gå fint å varme kjøttet i mikro og la henne spise svoret kaldt Så fint gjort av dere å ta med litt til bestemor!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå