lell Skrevet 30. desember 2012 #1 Skrevet 30. desember 2012 Noen som kan gi meg en oppskrift på en god saus til kalkun? Uten bruk av innmaten.
Gjest Sitronkake Skrevet 30. desember 2012 #2 Skrevet 30. desember 2012 Jeg bruker kraften fra kalkunen (ca. 4 dl), jevner med bittelitt hvetemel og krydrer med salt og pepper. Så har jeg i kremfløte til konsistensen og smaken blir riktig. 1
Favole Skrevet 30. desember 2012 #3 Skrevet 30. desember 2012 Jeg tar latskapsvarianten av Sitronkake sin saus, og bruker Toro sin fløtesaus med kraften fra kalkunen istedet for vann. Veldig god hver gang, men sikkert enda bedre om du lager den fra grunnen av selv.
Aldrisur Skrevet 30. desember 2012 #4 Skrevet 30. desember 2012 Lettvinn løsning og nyyydelig saus? Kylling-Bretagne posesaus fra Toro sper jeg ut med kraften fra den stekte kalkunen. Mm...
lell Skrevet 30. desember 2012 Forfatter #5 Skrevet 30. desember 2012 Toro sin kylling bretange har jeg bestandig brukt :-) men høre jo fra folk at hjemmelaga e så mye bedre... Men å lage saus fra den innmaten frister ikke og har ikke tenkt å gjøre det :-) 1
Gjest Lille-pus Skrevet 30. desember 2012 #6 Skrevet 30. desember 2012 (endret) Jeg bruker kraften fra kalkunen (ca. 4 dl), jevner med bittelitt hvetemel og krydrer med salt og pepper. Så har jeg i kremfløte til konsistensen og smaken blir riktig. - og ønsker du å variere litt så kan du byte ut f.eks. halvparten av kremfløten med nypresset appelsinsaft, og tilsette en liten ss hele rosèpepper Bare som et eksempel på hva som kan/vil/pleier funke fint Sitronkake sin mal er gull ! Edit: TyrkLeif Endret 30. desember 2012 av Lille-pus
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå