Cera Skrevet 30. desember 2012 #1 Skrevet 30. desember 2012 Jeg har noen rester av kalde kokte poteter. Kan jeg bruke disse til å lage fløtegratinerte poteter?
Shadee Skrevet 30. desember 2012 #2 Skrevet 30. desember 2012 Mannen her pleier alltid koke potetene først, og det blir i allefall veldig godt
Ike Skrevet 30. desember 2012 #3 Skrevet 30. desember 2012 Koker alltid potetene først her også. Tror det skal gå greit å helle potetene dine, fløte, hvitløk, salt og pepper rett i en ildfast form. Ha ost på toppen og stek i ovnen til osten er gyllen! Lykke til!
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2012 #4 Skrevet 30. desember 2012 Det er en fordel at de er kokt, hvis ikke må den stå leeeeeenge i ovnen fordi da må den jo koke i fløten. Anonym poster: 425f132c85bd479363294578f628a368
Athene Skrevet 30. desember 2012 #5 Skrevet 30. desember 2012 Jeg synes det smaker best med rå poteter, eller poteter som er kokt i fløten først. Med ferdigkokte poteter får man lett en mos eller for løse poteter, eller smaken blir ikke like god fordi fløte og det andre man tilsetter ikke får trukket inn i potetene lenge nok. Er potetene faste går det bedre enn med melne poteter. Men som flere over skriver, det går greit og mange velger å gjøre det på denne mtåen. Når jeg har rester av kokte poteter lager jeg alltid potetmos, gjerne blandet med pastinakk eller sellerirot, eller ovnsbakte potetbåter.
Cera Skrevet 30. desember 2012 Forfatter #6 Skrevet 30. desember 2012 Tusen takk for svar. Jeg tar sjansen og prøver.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå