AnonymBruker Skrevet 26. desember 2012 #1 Skrevet 26. desember 2012 Har et lite ribbestykke, par kg kanskje, eller ikke det en gang, mellom en og to kilo. Har en ribbeform med rist so jeg kjøpte, men husker ikke hvordan det stekes i det. Kan noen hjelpe med temperatur og steketid? Anonym poster: 43ad7e63bf5172889b26c4963d516f9b
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2012 #2 Skrevet 26. desember 2012 http://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjonell-norsk-mat/ribbe Anonym poster: 6613f7a4d6885e7aba793c497835a03d
Havbris Skrevet 26. desember 2012 #3 Skrevet 26. desember 2012 Den beste ribba får du hvis du langsteker den på 75 grader i ca 8 timer, og skrur opp temperaturen til 180 den siste halvtimen, eventuelt setter på grillfunksjon. Ribba blir veldig saftig og mør.
LittDiva Skrevet 26. desember 2012 #4 Skrevet 26. desember 2012 Den beste ribba får du hvis du langsteker den på 75 grader i ca 8 timer, og skrur opp temperaturen til 180 den siste halvtimen, eventuelt setter på grillfunksjon. Ribba blir veldig saftig og mør. Signerer! Steker det meste over lang tid. Putter ribben eller annet i ovn og går på jobb. Girer opp når jeg kommer hjem.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå